Wedding planner sau cum scapi de stresul organizării unei nunţi

Wedding planner sau cum scapi de stresul organizării unei nunţi

Dacă pregătirile pentru nunta ta au intrat în linie dreaptă şi ţi se pare că eşti copleşit de sarcini, ia un loc, respiră şi apelează la un wedding planner! Specialist în crearea de evenimente memorabile, un wedding planner poate fi ajutorul de care ai nevoie ca să transformi în realitate multele idei pe care le ai atunci când te gândeşti la felul în care vrei să arate marea ta petrecere. Consultanţii de la Royal Palace Ballroom, „Locaţia de Top 2023”, potrivit galei Health, Beauty and Lifestyle din octombrie, ţi-au pregătit lista avantajelor pe care le aduce acest serviciu în economia preţiosului tău timp!

Wedding planner sau cum scapi de stresul organizării unei nunţi:

iată de ce trebuie să ceri ajutor

Faptul că scapi de un stres uriaş reprezintă principalul plus pe care mirii îl menţionează atunci când vine vorba despre apelarea la un wedding planner. Cu cât te apropii de marele eveniment, cu atât task-urile vor părea că nu se mai termină. Principalul sfat al specialiştilor este: Nu te teme să ceri ajutor, atunci când chiar ai nevoie!

„Wedding plannerul este omul din spatele evenimentelor de succes. Acel specialist care are relaţii, cunoaşte furnizori şi tendinţe. Lui îi va fi extrem de simplu să transpună în realitate toate sugestiile tale. Este acel consilier care ascultă părerile mirilor, ia în considerare gusturile lor, le propune variante şi poate anticipa situaţii-limită. În cazul în care se confruntă cu ele, va şti exact cum să le depăşească prompt şi eficient.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Beneficiind de un portofoliu personal, wedding plannerul îţi poate pune la dispoziţie toată inspiraţia sa, dar şi munca anterioară! Uită-te peste fotografiile altor evenimente, căci niciodată nu se ştie cât de mult te pot influenţa în stabilirea decorului petrecerii tale.

Wedding planner inclus în oferta de nuntă, promoţia Royal Palace Ballroom

De obicei, concepţia mirilor este că un wedding planner reprezintă un serviciu extra. Adică destul de constisitor, într-o perioadă, desigur, cu multe alte cheltuieli pe listă. Şi nu se înşală: unele cupluri pot plăti sute sau chiar mii de euro pentru un consilier de nuntă. Află însă că lucrurile pot sta şi altfel.

„Ne dorim ca mirii să nu rămână cu regretul că evenimentul nu a arătat exact aşa cum şi-au închipuit. Tocmai de aceea, am inclus în oferta de nuntă consultaţia de acest tip. Astfel, mirii au posibilitatea să apeleze la serviciile unui profesionist, pe care îl pot consulta oricând, inclusiv atunci când vine vorba despre modificări tip last-minute, greu de gestionat pe ultima sută de metri în lipsa unui ajutor.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Wedding planner: cum decurge întâlnirea cu specialistul

Pentru că un wedding planner va contura un scenariu de desfăşurare a evenimentului, practic va stabili totul pe ore, mirii vor avea siguranţa că nimeni şi nimic nu le poate strica petrecerea. Dacă deja până la acest rând pe care îl citeşti ai luat decizia să apelezi la un wedding planner, ar trebui să ştii şi cum decurge prima întâlnire cu el!

„Un wedding planner poate fi contactat chiar şi dacă nu ai toate detaliile clar stabilite în minte. Sunt miri care nu au o dată fixată pentru marele eveniment, dar aleg să discute cu specialistul, care îi poate ghida şi în ceea ce priveşte perioada potrivită pentru petrecere. De fapt, cu cât te întâlneşti mai repede cu un wedding planner, cu atât vei avea mai mult timp la dispoziţie ca toate lucrurile pe care ţi le doreşti să se şi întâmple. Ia în calcul că un astfel de specialist se poate ocupa concomitent şi de alte nunţi, deci clar va avea nevoie de timp pentru a se putea concentra pe fiecare eveniment în parte.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

De obicei, momentul propice să apelezi la un wedding planner este cu un an înainte de petrecere. Alături de partener, spune-i exact cum îţi imaginezi decorul, ce culori îţi plac, ce muzică asculţi, poate chiar şi ce filme vizionezi ca să alegeţi împreună o temă. Toate pot fi detalii care să îl ajute pe specialist să imagineze un concept personalizat, care vorbeşte doar despre voi doi! Dacă însă nu ai pic de idee cum vrei să arate evenimentul tău, îl poţi lăsa pe specialist să vină cu variante, iar tu să o alegi pe cea favorită.

Întâlnirile periodice asigură un eveniment de succes

Odată ce aţi pus totul pe tapet, aşteaptă-te şi la alte întâlniri. Wedding plannerul te va anunţa cum concepe fiecare etapă a evenimentului, ca să fie sigur că totul va fi pe placul tău şi al partenerului.

„Organizarea poate presupune, uneori, o mulţime de modificări, schimb de mail-uri şi de telefoane, întrevederi pentru consultări. Este şi motivul pentru care încurajăm ca specialistul şi mirii să aibă dialoguri deschise, să comunice mult şi chiar să se întâlnească des, pentru a împărtăşi ideile. Wedding plannerul va fi alături de miri şi în ziua cea mare!”

(echipa Royal Palace Ballroom)

De altfel, la nuntă vei simţi că ai cea mai mare nevoie de un wedding planner: el va coordona furnizorii şi serviciile şi se va ocupa de acele mici reorganizări de dimineaţă şi până ziua următoare, pentru ca voi să petreceţi fără griji!

O nuntă de poveste începe cu Royal Palace Ballroom! Apelează la consultanţii cu experienţă ai localului dedicat celor mai reuşite evenimente, pentru o nuntă cu zero griji! Găseşti Royal Palace Ballroom la un pas de Bucureşti, pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial: https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

Pentru informaţii suplimentare, poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0