Nunta ta, în culorile toamnei! Iată combinaţiile câştigătoare pentru un eveniment inspirat

Nunta ta, în culorile toamnei! Iată combinaţiile câştigătoare pentru un eveniment inspirat

Toamna poate fi invitat de seamă la nunta ta! Pentru că tot suntem în sezonul în care copacii îşi schimbă culorile, lasă-te inspirat de paleta de nuanţe pe care acest anotimp ne-o oferă. Le poţi integra creativ la evenimentul tău, pentru o petrecere de neuitat. Dacă ai nevoie de o mână de ajutor, specialiştii de la Royal Palace Ballroom, Locaţia de Top 2023”, potrivit galei Health, Beauty and Lifestyle din octombrie, îţi oferă câteva idei!

Nunta ta, în culorile toamnei: Muştar şi argintiu

Galbenul nu poate lipsi de la o nuntă de toamnă! Ca să îl ajuţi să se potrivească şi mai mult contextului, optează pentru muştar, pe care îl poţi combina cu succes cu griul deschis.

Dacă sunteţi în căutarea unui strop de strălucire, înlocuiţi griul cu accente argintii. Combinaţia reimaginează frumuseţea clasică şi oferă un aer elegant evenimentului. În plus, va fi şi în acord cu nuanţele anotimpului. Galbenul este o nuanţă solară, transmite optimism şi fericire, practic exact mesajul pe care orice nuntă ar trebui să îl poarte.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

          În loc de celebrele arcade cu flori, optează pentru o boltă din baloane  argintii, plasată exact la intrarea în localul ales.

Nunta ta, în culorile toamnei: Nuanţele piersică şi nisipiul, aduse împreună

          Dacă te tentează să rişti şi să optezi pentru nunţile în aer liber chiar şi toamna, având în vedere că în ultimii ani temperaturile sunt tot mai prietenoase inclusiv în octombrie, poţi să te orientezi şi către combinaţii pale: bronzul, piersica şi culoarea nisipului pot fi aduse împreună în decorul nunţii tale.

Nuanţele de acest tip vin perfect în completarea unui decor rustic, în care spicelor de grâu le revine rolul principal în aranjamentele de pe mesele invitaţilor. Vorbim despre o combinaţie care sugerează o aparentă relaxare şi care se asortează de minune cu ţinutele lejere ale oaspeţilor. Totodată, veţi fi şi în tendinţe: 2023 promovează culorile de acest tip, care transmit o sensibilitate aparte.”     

(echipa Royal Palace Ballroom)

Nunta ta, în culorile toamnei: Portocaliu ars, crem şi verde muşchi

          Dacă organizezi nunta spre final de octombrie, deci în preajma Halloween-ului, pregăteşte-te pentru o combinaţie specială: portocaliul ars şi verdele muşchi fac o echipă excelentă şi sunt îmblânzite de cremul temperat.

„Frunzele şi trandafirii pastelaţi joacă un rol esenţial în aranjamentele de pe mesele invitaţilor. Poţi opta pentru feţe de masă în nuanţa verdelui muşchi. Decorul poate fi completat de sfeşnice cu lumânări portocalii, care vor reda atmosfera romantică pe care orice cuplu o caută. ”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Din decor pot face parte şi celebrii dovleci de Halloween, iar băuturile tomnatice, cum ar fi cidrul de mere, pot face parte din meniul unei astfel de nunţi.

Situat la un pas Capitală, Royal Palace Ballroom beneficiază de o sală spectaculoasă, dar şi de o grădină cu piscină, pentru cele mai frumoase petreceri, organizate în orice anotimp. Găsiţi localul exclusivist  pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0