Elena Ionescu, tratamente de întreţinere înainte de sosirea verii

Elena Ionescu, tratamente de întreţinere înainte de sosirea verii

Şi-a luat o scurtă vacanţă ca să-şi reîncarce bateriile, dar înainte de plecarea peste hotare a trecut pe la cabinetul esteticianului… pentru mici retuşuri. Elena Ionescu, acum, în toiul distracţiei în Turcia, a apelat la ajutorul medicului Alin Bortolini ca să arate fabulos!

 

Artista a vrut buze conturate, dar şi un ten perfect prin tratamente faciale, căci, ştim bine, nevoile pielii noastre se schimbă de la un sezon la altul. Tocmai de aceea trebuie să fim mereu în pas… cu anotimpurile când vine vorba despre îngrijirea ei. O exfoliere periodică a tenului pe care o putem face şi acasă, aplicarea cremei cu factor de protecţie sau o hidratare corespunzătoare a pielii trebuie să fie completate de proceduri ale căror secrete doar specialiştii le cunosc!

 

 

La clinica BePerfect, le găsiţi pe toate. Fondată în jurul conceputului de frumuseţe integrată, de către medicul specialist în chirurgie plastică şi estetică, Alin Bortolini, clinica se numără printre preferatele Elenei Ionescu. Artista plănuieşte să mai meargă acolo şi pentru alte intervenţii care se află pe lista ei de schimbări, mai ales că aici găseşte îmbinarea perfectă dintre tehnologie, profesionalism şi produse ale brand-urilor de top.

 

Şi pentru că tot vorbeam despre tehnologie, aflaţi că la BePerfect specialiştii folosesc programe de simulare facială digitală, ca să identifice zonele cu probleme şi să găsească rezolvarea lor, în aşa fel încât să obţineţi frumuseţea pe care o doriţi. Serviciile, disponibile şi în rate, pornesc de la corectarea bărbiei duble ori a zâmbetului gingival şi ajung până la abdominoplastie, liposucţie ori tratamente pentru creşterea părului.

 

“BE PERFECT este despre a crea cea mai bună variantă a ta, nu se limitează la a schimba doar o singură trăsătură a ta, este despre a privi corpul în ansamblu şi de a-ţi restabili proporţiile într-o armonie totală.” – doctor Alin Bortolini

 

 

Întreţineţi-vă frumuseţea! Puteţi să vă faceţi o programare sau să cereţi informaţii suplimentare la numărul de telefon: 0767 373 328 sau printr-un mail, la adresa: drbortolini@beperfect.ro, dar şi intrând pe site-ul oficial:  https://beperfect.ro/

 

 

 

Iar ca să fiţi la curent cu ultimele noutăţi din viaţa artistei Elena Ionescu, urmăriţi-o pe reţelele de socializare!

https://www.facebook.com/Elena.Ionescu.oficial/

https://www.instagram.com/elenaionescumusic/?hl=ro

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0