Onur Osman în spatele măștii

Onur Osman în spatele măștii

Măștile sunt recuzită de teatru sau colecții din expoziții, iar eu nu sunt nici actor, nici exponat

Unele vedete afirmă că a fi o personalitate mare înseamnă a-ți asuma o mască a celebrității pe care trebuie să o menții toată viață. Unora le place rolul asumat, alții se plâng că nu se simt înțeleși cu adevărat de cei din jur sau ne spun că este greu să fii personajul mediatizat. Regele luxului Onur Osman a transmis recent într-un interviu că lucrurile pot fi și complet diferite de peisajul descris.

Pentru omul Onur Osman a fi designerul excentric Onur Osman nu este o mască. “Măștile sunt recuzită de teatru sau colecții din expoziții, iar eu nu sunt nici actor, nici exponat” a afirmat Onur Osman zilele trecute.

A fi tu însuți sau a fi ce te vor alții

Este adevărat că publicul cere măști din partea multor vedete, însă Onur Osman nu oferă publicului său un personaj, ci un stil de viață real. Chiar dacă epoca Instagram sau Tiktok a creat un trend al avatarurilor, Onur Osman insistă să rămână el însuși, fiind convins că urmăritorii lui caută să găsească în postările, story-urile sau interviurile lui ce face și ce simte omul adevărat Onur Osman.

Designerul excentric ne împărtășește că oriunde în lume s-ar întâlni cu cineva dintre fanii lui el arată ca pe Instagram, se poartă ca în filmele cu el și trăiește conform acelorași reguli despre care vorbește în interviuri. Pentru el nu există filtre aplicate pozelor, ca să arate altfel decât pe podiumuri, nici povești scornite doar pentru rating, fiind un bărbat sincer și un om integru.

A fi om înainte de toate

Stafful și angajații lui Onur Osman au vorbit întotdeauna frumos despre regele luxului, spunând că pentru ei este o mare bucurie să îi fie alături, pentru că în plan personal creatorul ar fi un om cald și o prezență suportivă. La evenimente și în showroomul său, Onur Osman este om înainte de toate și abia apoi cel mai mare designer român, mastermindul petrecerilor de lux sau regele luxului, titulaturi folosite de presă, care altfel ar putea părea reci sau distante.

Ne bucurăm să existe celebrități din generațiile noi care nu se tem să prezinte partea lor umană drept o calitate și nu o slăbiciune, refuzând filtrele, măștile și scornelile media destinate doar scandalurilor inventate, din care să caute notorietate cu orice preț sau câștiguri discutabile moral.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0