Dulce Nana: Povestea Unui Start-up Românesc Care Adaugă Magie Evenimentelor Tale

Dulce Nana: Povestea Unui Start-up Românesc Care Adaugă Magie Evenimentelor Tale

Când vine vorba de a transforma evenimentele în experiențe magice, cofetaria Dulce Nana își îndeplinește întotdeauna cu succes această misiune. Cu o poveste ce începe în anul 2017, acest start-up românesc a devenit o destinație adorată pentru iubitorii de dulciuri și un aliat de încredere pentru organizarea evenimentelor speciale.

Dulce Nana: Cum O Cofetărie cu Laborator Propriu a Luat Naștere în Inima României

Deschisă de către Alexandra Jipa , un antreprenor pasionat la vârsta de 27 de ani, alături de partenerul ei Denis Ilinescu, cofetăria cu laborator propriu a luat naștere dintr-un vis arzător și din multă muncă asiduă. La fel ca multe afaceri în domeniul alimentar, crearea unei cofetării nu a fost o sarcină ușoară, însă determinarea și susținerea morală au jucat un rol esențial în transformarea visului în realitate. Cum afirmă administratorul cofetăriei: „Dacă nu riști, nu câștigi”, iar această deviză a devenit fundația pe care și-a construit business-ul.

Anul 2019 a marcat momentul în care Dulce Nana și-a deschis ușile pentru public. Totuși, drumul nu a fost lipsit de obstacole, iar pandemia de COVID-19 a fost unul dintre cele mai mari provocări. Cu toate acestea, echipa Dulce Nana a luptat cu hotărâre și a reușit să treacă cu bine peste această perioadă dificilă. „Chiar dacă mult timp nu am văzut Luminița de la capătul tunelului, în fiecare zi ne-am spus: ‘Gata, asta e!'”, împărtășește Alexandra, fondatoarea cofetăriei.

Astăzi, Dulce Nana este mai mult decât o cofetărie obișnuită; este un loc unde se sărbătoresc momentele speciale și se aduc zâmbete pe fețele oamenilor. Prăjituri clasice, cum ar fi Amandină și savarina, se îmbină cu prăjituri monoportii, cu mousse-uri delicate și torturi Entremet sofisticate. Cu o pasiune pentru inovație, cofetăria se străduiește să fie mereu la curent cu noutățile din domeniul cofetăriei. Cu atenția la detalii, fondatoarea știe că prăjitura Amandină este greu de egalat.

Candy Bar-ul Ca Artă: Crearea de Momente Dulci și Personalizate pentru Evenimentele Tale

Dulce Nana adoră evenimentele și este gata să ajute clienții să-și transforme orice ocazie specială într-un moment memorabil. Fondatoarea preia personal responsabilitatea pentru candy bar-uri, comunicând direct cu clienții și pregătind prăjituri delicioase. Despre această parte a afacerii, ea spune: „Avem ajutoare, dar de cele mai multe ori mergem împreună să ne punem amprenta pe masa de candy.”

Crearea unui candy bar este o provocare, atât pentru echipa Dulce Nana, cât și pentru cei care își doresc un astfel de element la evenimentul lor special.

„Opțiunile de pe piață sunt variate și numeroase, există opțiuni standard și opțiuni personalizate. Noi alegem personalizarea, pentru că candy bar-ul nostru reprezintă prăjituri create special pentru fiecare eveniment, luând în considerare nu doar designul, ci și dorințele clientului.” ne spune Alexandra si Denis.

Masa de candy bar nu este doar un element de decorare, ci o parte integrantă a poveștii evenimentului. Pentru echipa Dulce Nana, fiecare candy bar este o pagină nouă din povestea fiecărui client și se asigură că acesta reflectă întocmai atmosfera dorită.

Echipa cunoaște importanța evenimentelor private, deoarece a trecut și ea prin experiențe precum nunțile și botezurile. Candy bar-urile de nuntă, cu simplitatea lor măiestră, oferă o notă de eleganță evenimentelor, în timp ce cele pentru botez încântă prin culorile lor vii și tematicile variate. Cu o listă generoasă de prăjituri din care clienții pot alege, Dulce Nana oferă flexibilitate pentru a satisface gusturile, bugetele și dorințele fiecărui client.

Dulce Nana este mai mult decât o cofetărie; este un loc în care pasiunea pentru prăjituri se îmbină cu dăruirea pentru a crea momente dulci și de neuitat. Cu fiecare eveniment pe care îl transformă într-o experiență magică, această cofetărie românească își aduce contribuția la bucuria clienților și la frumusețea fiecărei povești. Cu dulciurile lor delicioase și cu atenția lor la detalii, Dulce Nana rămâne un loc în care fiecare eveniment devine cu adevărat special.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0