Tu ți-ai aplicat extensii de gene fir cu fir colorate?

Tu ți-ai aplicat extensii de gene fir cu fir colorate?

Te gândești dacă să încerci un look personalizat cu extensii de gene fir cu fir, dar încă nu îndrăznești?

Aceste extensii nu numai că oferă genelor tale un plus de volum și lungime, dar vin și într-o gamă largă de culori vibrante. Închipuie-ți că ai gene uluitoare de culoare violet sau gene îndrăznețe de culoare albastră, care îți fac ochii să iasă în evidență fără pic de machiaj.

Partea cea mai bună la extensiile pentru gene colorate este că pot fi personalizate pentru a se potrivi stilului tău individual. Fie că vrei să alegi nuanțe neon strălucitoare sau să încerci un look subtil cu tonuri pastelate sau ombre, posibilitățile sunt nelimitate.

Cea mai bună modalitate de a face acest lucru: cu extensii pentru gene multicolore de la Lashes Design by Nathalie!

Continuă să citești pentru a descoperi de ce extensiile pentru gene colorate pot face ochii tăi să iasă în evidență și personalitatea ta să strălucească!

  • Adaugă personalitate aspectului tău. Nu doar că amplifică culoarea ochilor tăi, dar îți permit și să obții o înfățișare unică care nu poate fi ușor replicată cu rimel sau alte produse de machiaj.
  • Accentuează culoarea ochilor și a trăsăturilor. Poți face ca ochii tăi să iasă în evidență fără a fi nevoie să aplici fard de ochi, rimel sau eyeliner în fiecare zi.
  • Look unic – Deși există și opțiunea de mascara colorată, aceasta este aplicată pe mai multe gene simultan, și este aproape imposibil să creezi un aspect eficient de tip ombré cu mascara. Prin aplicarea genelor fir cu fir colorate, ai opțiunea de a adăuga câte gene colorate dorești, fie că sunt puține sau multe.
  • Poți avea gene în culoarea părului tău. Dacă ai părul natural blond sau roșcat, extensiile de gene fir cu fir negre pot fi prea intense. Alegând o culoare mai discretă, precum maro închis sau blond, poți să îți potrivești culoarea părului și să obții un aspect mai natural. Este o modalitate excelentă de a adăuga o notă de culoare fără a crea un look exagerat sau dramatic.

Cum alegi nuanța potrivită de extensii de gene fir cu fir colorate?

 Evident – în funcție de culoarea ochilor. Natalia Sîrbu (lash stilist & trainer internațional), îți va împărtăși din vasta ei experiență pentru a te ajuta să alegi nuanța perfect adaptată ochilor tăi dintr-o gamă variată de posibilități:

Gene fir cu fir mov.

Pentru ochii căprui-verzi: această nuanță poate adăuga profunzime și dimensiune. Poți alege între varianta de mov mix mai intens;  sau cea delicată de mov mic lavandă

Gene fir cu fir roz și turquoise.

Vor adăuga un contrast captivant ochilor verzi;

Gnele fir cu fir portocalii.

Pentru ochi albaștri. Adaugă intensitate îndrăzneață privirii tale cu seturi de gene orange mix  sau alb-portocalii;

Gene fir cu fir verzi. 

Pentru ochii căprui: această culoare va adăuga strălucire și poți alege dintr-o gamă variată de intensități: de la verde terragon, și combinații subtile de negru cu verde , până la verde neon.

Însă avantajul incontestabil al aplicării genelor fir cu fir colorate nu este de a folosi o singură nuanță, ci dimpotrivă, este de a crea look-uri unice prin combinații impresionante de culori. Indiferent dacă preferi culori îndrăznețe și vibrante sau nuanțe subtile și naturale, există posibilități nelimitate de explorat. Extensiile colorate pentru gene sunt noile stele ale industriei frumuseții și credeți-mă, sunt în tendințe!

Dacă ești un lash stilist la începutul carierei și vrei să-ți îmbunătățești abilitățile și să înveți stiluri diferite, ar putea fi o idee să iei în considerare participarea la cursurile organizate de Natalia Sîrbu, trainer autorizat la nivel național de Ministerul Muncii (Formator eliberat de A.N.C. cu vizele Ministerului Muncii și Educației Cod C.O.R. 242401) (https://www.lashesdesign.ro/cursuri-gene/).  Cu îndrumare expertă și exerciții practice, vei fi bine pregătită să îți duci cariera în domeniul genelor la un nivel superior.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0