Meghan Markle, primul interviu despre moartea Reginei Elisabeta a II-a: „A fost o perioadă complicată”

Meghan Markle, primul interviu despre moartea Reginei Elisabeta a II-a: „A fost o perioadă complicată”

Meghan Markle a făcut primele declarații despre moartea Reginei Elisabeta a II-a. Soția Prințului Harry este recunoscătoare că a întâlnit-o pe Suverană.

Pe 8 septembrie, Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață. Familia regală britanică a fost profund afectată de această pierdere. Meghan Markle a păstrat tăcerea aproape două luni după ce bunica soțului ei a murit. Acum, în cadrul unui interviu, Ducesa de Sussex a mărturisit că se simte recunoscătoare că a cunoscut-o pe Suverană.

 

„Sunt recunoscătoare că am putut fi alături de soțul meu pentru a-l susține, mai ales pe parcusul acelei perioade. Ceea ce este atât de frumos este să te uiți la moștenirea pe care bunica lui a putut să o lase pe atât de multe fronturi. Cu siguranță, în ceea ce privește conducerea feminină, ea este cel mai strălucitor exemplu. Simt o profundă recunoștință pentru că am putut să petrec timp cu ea și să o cunosc. A fost o perioadă complicată, dar soțul meu, mereu optimist, a spus: «Acum s-a reunit cu soțul ei»’, a declarat Meghan Markle pentru variety.com.

Citește întreaga știre aici: https://www.avantaje.ro/articol/meghan-markle-primul-interviu-despre-moartea-reginei-elisabeta-a-ii-a

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0