Onur Osman, petrecere de lux în Oslo

Onur Osman, petrecere de lux în Oslo

Petrecere de lux și eveniment privat la înălțime

Mastermind-ul din spatele petrecerilor de lux cu circuit închis, Onur Osman, adună oameni bogați din mai multe colțuri ale lumii pentru câteva evenimente spectaculoase care vor avea loc la finalul verii. Designerul excentric român Onur Osman va organiza la finalul verii un nou eveniment exclusivist, de data aceasta în Oslo. Surse din apropierea designerului ne-au dezvăluit tema acestei petreceri: Glamour 80’s.

Nu am reușit să aflăm care este taxa de participare la un eveniment ca acesta, însă se pare că accesul are loc doar pe baza unor invitații personale, pentru siguranța participanților. Probabil că participarea presupune taxe de câteva mii de euro pentru un cuplu.

Am întrebat ce fel de petreceri organizează designerul excentric Onur Osman și am aflat că circuitul închis al petrecerilor sale are de-a face mai ales cu spectacolul pus în scenă de echipa omului de afaceri, care presupune o mulțime de elemente de decor, de amenajări speciale ale spațiului, de jocuri de lumini sau uneori artificii, care sunt pregătite cu mare minuțiozitate. Petrecerile nu ar fi similare party-urilor obișnuite, fiind de fapt spectacole întregi, cu acrobați, dansatori, interpreți și DJ care creează o atmosferă magică.

Oslo va găzdui un party privat pentru milionari

Tema din Oslo fiind un tribut adus glamour-ului anilor 80, va presupune un dresscode specific anilor 80, cu dansatori, acrobați și muzica cea mai frumoasă a anilor de aur ai muzicii disco și pop.

Ca și până acum, staff-ul designerului nu a oferit detalii privind participanții la evenimentele sale private, dar ni s-a comunicat de data aceasta că la petrecerea exclusivistă vor participa oameni de afaceri și din Maroc, Italia și România, fiind un eveniment cu participare redusă, care va aniversa un an de la lansarea unor contracte importante din industria fashion.

Onur Osman va organiza o petrecere de lux privată și în Zurich, Elveția, în toamnă, însă momentan nu avem detalii despre evenimentul viitor, dar vom reveni cu detalii picante în săptămânile următoare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0