Genele fir cu fir „ombre” intensifică nuanţa ochilor şi sunt în trend în 2023!

Genele fir cu fir „ombre” intensifică nuanţa ochilor şi sunt în trend în 2023!

Dacă iubiţi genele lungi, înseamnă că deja cunoaşteţi avantajele extensiilor de gene fir cu fir, o procedură care ne salvează, dimineaţă de dimineaţă, timp preţios. Cel mai sofisticat efect se obţine însă cu ajutorul extensiile de gene ombre! Da, trendul din hairstyling a migrat şi către zona cosmetică, astfel încât astăzi ne putem bucura de gene colorate, care se asortează perfect cu… personalitatea noastră. Experta în frumuseţe, Natalia Sîrbu, lash artist şi multiplă campioană internaţională pe domeniu, vă dezvăluie mai multe despre genele fir cu fir „ombre” , tendinţa care promite să cucerească anul 2023!

 

Ideale pentru vară! Ce înseamnă genele fir cu fir ombre?

Fiind o gamă specială, extensiile de gene tip ombre presupun o îmbinare între o bază neagră şi vârfuri în orice culoare ori culori preferaţi! Sunt ideale pentru sezonul cald care se pregăteşte să vină şi înlocuiesc perfect rimelul şi fardurile de pleoape, pe care, cel mai probabil, nu aveţi mereu timpul şi disponibilitatea să le aplicaţi. Totodată, dacă aveţi o petrecere în plan şi vreţi să vă asiguraţi o apariţie spectaculoasă, puteţi apela la un set de extensii de gene ombre pentru a strânge o mulţime de complimente!

„Clientele au simţit nevoia să personalizeze extensiile de gene, aşa a apărut acest trend. Cererea este în continuă creştere, semn că femeile îşi doresc un strop de culoare… şi în gene, nu doar în viaţa de zi cu zi. În funcţie de îndrăzneala fiecăreia, alegem şi culoarea potrivită sau combinaţiile de nuanţe. Ne folosim pentru asta de cercul cromatic al lui Itten, dar şi de imaginaţie, pentru rezultate armonioase şi echilibrate.”

(Natalia Sîrbu, multiplă campioană internaţională)

 

Regula este ca tranziţia celor două nuanţe, de la rădăcini spre vârfuri, să fie una lină, pentru a asigura un efect neobişnuit, dar, în acelaşi timp, natural, ca un joc de culori. Cele mai cerute combinaţii sunt: negru-roşu, negru-maro, negru-bleumarin, negru-turquoise.

 

Ce nuanţe ţi se potrivesc în funcţie de culoarea ochilor?

Un tehnician cu experienţă va crea combinaţiile ţinând seama şi de un alt criteriu important: culoarea ochilor, spune Natalia Sîrbu. De altfel, genele fir cu fir ombre au fost create tocmai ca să pună în evidenţă privirea, dar şi culoarea naturală a ochilor.

Pentru clientele care au ochii albaştri, cele mai recomandate combinaţii sunt negru, alături de nuanţe de kaki, turquoise, dark chocolate, nuanţe de albastru şi chiar verde. Dacă aveţi ochii verzi, vi se vor potrivi genele în nuanţe de violet sau mov intens, maro închis, maro deschis, dar şi combinaţii de albastru închis.”

(Natalia Sîrbu, multiplă campioană internaţională)

 

Dacă aveţi ochii căprui deschis, orientaţi-vă către nuanţe tomnatice, precum caramel, galben muştar şi maro capuccino. Pe de altă parte, persoanele care au ochii căprui închis, ar trebui să opteze pentru mov şi albastru regal, verde smarald, roz şi roşu de Burgundia.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Natalia Sîrbu a primit în cadrul galei Health, Beauty & Lifestyle Awards premiul pentru ,,Performanță în Domeniul Aplicării Extensiilor de Gene & Lash Training”

Cum ai grijă de genele tale fir cu fir?

Pentru a vă bucura cât mai mult timp de noile voastre gene fir cu fir, dar şi pentru a le asigura o igienă corespunzătoare, este recomandat să urmaţi câteva reguli simple, pe care lash artistul vi le va împărtăşi imediat după aplicare.

„Evitaţi băile fierbinţi, dar şi sauna în primele 48 de ore, întrucât căldura şi umiditatea excesive pot afecta rezistenţa adezivului. Demachierea zilnică este esenţială: astfel evitaţi sensiblizarea ochilor, dar şi diverse alergii. Puteţi opta pentru demachiante pe bază de apă pentru a îndepărta reziduurile depuse pe parcurs. Evitaţi, în schimb, produsele de îngrijire şi produsele cosmetice pe bază de ulei.”

(Natalia Sîrbu, multiplă campioană internaţională)

 

Nici utilizarea unui rimel nu este indicată. În schimb, este recomandat periajul zilnic, cu ajutorul unei periuţe speciale, fără să aplicaţi prea multă presiune. Mişcările trebuie întotdeauna efectuate de la bază spre vârf. Aplicarea extensiilor de gene este contraindicată persoanelor care au diverse boli infecţioase la nivelul ochilor.

 

 

 

Detalii despre lumea fascinantă creată de lash artistul Natalia Sîrbu, fondatoare a Lashes Design, puteţi găsi pe site-ul: https://www.lashesdesign.ro, dar şi pe pagina oficială de Instagram: lashesdesignbynathalie

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0