Cum alegi locaţia perfectă pentru nunta ta? Iată câteva trucuri de la specialişti

Cum alegi locaţia perfectă pentru nunta ta?  Iată câteva trucuri de la specialişti

Locaţia perfectă se află în topul căutărilor, atunci când vine vorba despre organizarea unei nunţi şi, de altfel, a oricărei petreceri importante din viaţa ta. Sunt mai multe aspecte de care să ţii cont atunci când o alegi, însă, cu toate acestea, nu încerca să zăboveşti prea mult asupra deciziei: locurile se epuizează rapid, mai ales după pandemie, astfel că rişti să rămâi fără un spaţiu pentru petrecere! Specialiştii locaţiei de nunţi Royal Palace Ballroom, premiată în mai multe rânduri pentru calitatea serviciilor în cadrul galelor Health, Beauty and Lifestyle, te ajută să simplifici procesul de găsire a locaţiei ideale pentru tine!

Locaţia perfectă pentru nunta ta: de unde să porneşti în găsirea ei

          Cel mai la îndemână şi rapid pas în găsirea locaţiei perfecte pentru nunta ta este o căutare virtuală a spaţiilor care ţi-ar putea fi pe plac. Cu siguranţă ai mai participat la astfel de evenimente, în calitate de invitat, iar dacă ceva ţi-a rămas în minte vreo locaţie deosebită, poţi începe căutarea pe Internet chiar de acolo, pentru a afla informaţiile de care ai nevoie. Atenţie însă! Fă acest lucru din vreme: timpul optim ar fi să începi căutările cu un an înainte de eveniment.

 „O poză face cât o mie de cuvinte. Analizaţi fotografiile de prezentare de pe site-uri oficiale şi pagini de Internet. Faceţi liste cu locaţiile care vă sunt pe plac, iar apoi începeţi vizionarea! Este absolut obligatoriu ca înainte să optaţi pentru locaţia câştigătoare, să o vedeţi şi propriu-zis. La faţa locului este posibil să descoperiţi că unele aspecte nu sunt deloc pe gustul vostru.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

Ulterior, analizează calitatea serviciilor pe care locaţia ţi le va furniza. Nu uita să afli aspecte care ţin de amenajare, sistem de sonorizare şi parcare direct de la consilierii de evenimente. Da, este esenţial să ştii că ai tăi invitaţi vor avea locuri speciale unde să îşi poată lăsa maşinile, fără bătăi de cap. Totodată, verifică şi sistemul de ventilaţie. Atât iarna, cât şi vara, sala aleasă trebuie să îţi ofere temperatura optimă.

  Următorul pas ar fi să aruncaţi o privire şi asupra meniului. Invitaţii nu vor veni la nunta voastră pentru mâncare, însă cu siguranţă preparatele, calitatea lor şi servirea au un cuvânt greu de spus în impresia generală. La Royal Palace Ballroom beneficiem de bucătărie proprie, astfel că toate felurile sunt pregătite pe loc şi servite la temperatura optimă.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

           De altfel, locaţiile cu bucătărie proprie sunt unele dintre cele mai căutate la ora actuală. Optează pentru o degustare, ca să te asiguri că preparatele sunt la fel de gustoase pe cât arată! Dacă totul este în regulă, iată-te mai aproape de semnarea contractului final!

 Locaţia perfectă pentru nunta ta: la ce alte aspecte să fii atent

          Şi mai cântăreşte şi alte câteva aspecte esenţiale, înainte să faci alegerea: asigură-te, de pildă, că locaţia preferată se încadrează în bugetul tău. Totodată, ai grijă ca ea să fie suficient de încăpătoare pentru toţi invitaţii tăi. În schimb, dacă ai puțini invitați, orientează-te către un spaţiu intim.  Locaţiile de dimensiuni mari au tendinţa să pară dezolante, dacă nu le amenajezi ori dacă nu ai mulţi oameni chemaţi la eveniment.

 „Primul instinct este, de multe ori, cel mai corect. Dacă v-a rămas gândul  la prima sală pe care aţi vizionat-o, este foarte posibil ca ea să fie câştigătoare. Indiferent cât de bine ar arăta un spaţiu, este inutil dacă el nu se pretează stilului mirilor.”

(Echipa Royal Palace Ballroom)

 

Deşi de cele mai multe ori data nunţii se stabileşte după ce mirii au găsit o locaţie, ia în calcul, înainte de toate, sezonul în care organizezi evenimentul. Vara sau primăvara târziu poţi opta pentru locaţiile în aer liber. Nunţile în grădină sau în jurul unei piscine sunt vedete, la ora actuală! Dacă vrei o nuntă iarna sau toamna este evident că singura opţiune pe care o ai la îndemână este un spaţiu închis, care protejează de frig.

Situat la un pas Capitală, Royal Palace Ballroom beneficiază de o sală spectaculoasă, dar şi de o grădină cu piscină, pentru cele mai frumoase petreceri, organizate în orice anotimp. Găseşti localul exclusivist  pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

          Pentru informaţii suplimentare, poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0