Formă a feţei pătrată? Slimming Face îndulceşte trăsăturile!

Formă a feţei pătrată?  Slimming Face îndulceşte trăsăturile!

Toate visăm la o formă a feţei perfectă, ca cea pe care o vedem la vedetele de la Hollywood. Cele mai râvnite sunt formele diamant şi oval, considerate a fi echilibrate şi feminine. Există chiar şi filtre care ne pot ajuta să arătăm astfel. Astăzi însă, le putem lăsa deoparte! Chiar dacă nu ne-am născut cu forma dorită a chipului, o putem obţine în cabinetul esteticianului, printr-o procedură prietenoasă, care nu necesită bisturiu şi recuperare. Specialiştii clinicilor de lux Glam Aesthetic Clinic ne împărtăşesc, în rândurile următoare, în ce constă intervenţia Slimming Face şi cât de spectaculos schimbă trăsăturile după doar o şedinţă!

Celebrul botox asigură rezultatele dorite

Realizându-se în orice perioadă a anului, procedura Slimming Face a devenit extrem de căutată de femeile de pretutindeni, datorită faptului că oferă rezultate vizibile şi de durată. Cele care o solicită au în general o formă a feţei rotundă sau depozite de grăsime în zona bărbiei sau în zona obrajilor. Intervenţia minim invazivă constă în injectarea toxinei botulinice la nivelul muşchilor maseteri, cei mai puternici din corpul uman, pentru a crea o linie a maxilarului mai subţire, un contur mai bine definit.

„Botoxul ne ajută să relaxăm muşchii maseteri, ei devenind mai puţin activi şi reducându-şi astfel dimensiunea. Realizăm pe fiecare parte câteva înţepături în puncte-cheie, cu ajutorul unui ac foarte fin. Numărul de injectări, precum şi cantitatea de toxină botulinică folosită variază de la un pacient la altul şi se stabilesc în funcţie de geometria facială.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Rezultatul este un chip mai alungit, mai delicat, mai fin.         În plus, pentru că proporţiile chipului se vor schimba, toate trăsăturile faciale vor ieşi mai bine în evidenţă: pomeţii vor fi mai definiţi, la fel şi ochii, sprâncenele şi buzele. Pentru persoanele care îşi doresc o transformare şi mai evidentă, medicii de la Glam Aesthetic Clinic pot apela, în cadrul aceleiaşi intervenţii, şi la puterea acidului hialuronic, care va contracara pierderea de volum şi lipsa elasticităţii pielii, redefinind conturul mandibular.

O intervenţie fără durere

Trebuie să vă faceţi loc în agendă pentru o programare de doar jumătate de oră, căci cam atât durează procedura. În ciuda faptului că vorbim despre utilizarea acelor, intervenţia este complet nedureroasă. Se vor asigura de acest lucru specialiştii, care, înainte de toate, vor apela la o cremă anestezică.

După câteva înţepături, pacienta este gata de plecare. Spre deosebire de acidul hialuronic, care îşi face simţite efectele instantaneu, botoxul acţionează diferit. Înarmaţi-vă cu puţină răbdare, pentru că diferenţele se vor vedea cam la o lună distanţă. Efectul de subţiere se va instala gradual, deci nu vă grăbiţi să evaluaţi rezultatele pe moment, atunci când este posibil să observaţi asimetrii, până la integrarea completă a botoxului.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Rezultatele vor fi şi mai spectaculoase dacă nu aveţi piele lăsată sau grăsime în exces. Remanenţa substanţei este îndelungată: vă puteţi bucura de rezultate chiar şi un întreg an, în funcţie de metabolism şi de stilul de viaţă. Ca un mic secret, specialiştii Glam Aesthetic Clinic vă împărtăşesc că în cazul primelor intervenţii ar fi indicat să reveniţi la clinică mai repede: injectările ar trebuie să se facă la maximum jumătate de an, pentru ca, în timp, botoxul să îşi păstreze mai mult efectele.

Deşi ulterior vă puteţi relua programul obişnuit, trebuie să ţineţi cont de câteva indicaţii, pentru rezultatele dorite. Recomandăm să evitaţi masarea zonei tratate, să renunţaţi la machiaj pentru următoarele 24 de ore, iar în primele nopţi să evitaţi odihna pe o parte, optând, în schimb, pentru dormitul cu faţa în sus. Cel mai frecvent după o astfel de intervenţie pacientele observă o înroşire locală, care se va estompa în următoarele 2 zile.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Specialiştii mai recomandă să evitaţi expunerea la soare, mersul la solar sau la saună în următoarea săptămână, precum şi duşurile fierbinţi.

Ce trebuie să ştii despre botox?

          Botoxul rămâne cel mai vândut tratament din lumea estetică: an de an, în lume, sunt realizate între 4 şi 5 milioane de injectări, conform estimărilor. Valoarea pieţei toxinei botulinice a depăşit 7 miliarde de dolari în 2022, iar până la finalul lui 2023 aceasta se va apropia de 18 miliarde de dolari, arată date recente. Cel mai des, botoxul este utilizat pentru tratarea ridurilor medii şi profunde din etajul superior al feţei, pentru îmbunătăţirea aspectului de bărbie dublă, dar şi pentru diminuarea ridurilor de la nivelul gâtului.

Botoxul se injectează în anumiţi muşchi, blocând temporar transmiterea impulsului nervos. Practic, liniile şi ridurile nu vor mai fi stimulate să se formeze, pentru că muşchii nu se mai contractă. Pacientul va observa un aspect mai odihnit al chipului şi un ten mai luminos, mai tânăr.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Fiind utilizat în scopuri estetice de mai bine de 20 de ani, botoxul este un tratament complet sigur, atât timp cât apelaţi la ajutorul unei clinici cu o echipă medicală constant pregătită. Specialiştii transmit să amânaţi injectările cu botox dacă sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi şi să evitaţi substanţa dacă aveţi infecţii la nivelul chipului.

          Glam Aesthetic Clinic a ajutat peste 5.000 de pacienţi să îşi recapete încrederea în propria frumuseţe, prin cele mai căutate proceduri injectabile şi chirurgicale din lumea estetică. Vă invităm pe site-ul oficial pentru a descoperi lista completă de servicii: https://glamclinic.ro/. Găsiţi Glam Aesthetic Clinic în Bucureşti, la adresa: strada Ştefan Negulescu, numărul 39, sector 1, dar şi în Braşov, pe strada Octavian Augustus, numărul 1.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0