Ştii că poţi scăpa de riduri… într-o pauză de masă? Specialiştii Glam Aesthetic Clinic îţi dezvăluie secretele botoxului

Ştii că poţi scăpa de riduri… într-o pauză de masă?  Specialiştii Glam Aesthetic Clinic îţi dezvăluie secretele botoxului

Tratament-vedetă. Aşa poate fi numit botoxul, cea mai cerută intervenţie minim invazivă din lumea frumuseţii. Tot mai mulţi oameni, femei, dar şi bărbaţi, apelează la puterea acestei substanţe, ca să combată efectele trecerii timpului, iar cererea în creştere se vede în cifre: din 2000 până în 2020, numărul de injecţii cu botox realizate anual a avut o creştere spectaculoasă – de aproximativ 459%, arată statisticile din domeniu. Specialiştii clinicilor de lux, Glam Aesthetic Clinic, merg mai departe de cifre şi vă dezvăluie secretele botoxului: ce indicaţii are, dar şi ce rezultate promite.

Botoxul: între 4 şi 5 milioane de injectări pe an, în lume

     

        Rapiditatea intervenţiei, dar şi viteza apariţiei rezultatelor sunt principalele motive pentru care oamenii din lumea întreagă aleg botoxul pentru  a scăpa de riduri. Dacă la începutul anilor 2000, prea puţini ştiau de efectele substanţei, fiind înregistrate cam 800.000 de injectări pe an, în prezent, undeva la 5 milioane de oameni apelează la ea anual.

Recomandăm botoxul pentru ridurile medii şi profunde din etajul superior al feţei, pentru îmbunătăţirea aspectului de bărbie dublă sau guşă, pentru diminuarea ridurilor de la nivelul gâtului. Acelaşi botox mai are o utilizare interesantă în estetică: combate transpiraţia excesivă, devenind unul dintre cele mai vânate tratamente ale verii.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Dincolo de domeniul estetic, botoxul are nenumărate utilizări şi în scopuri terapeutice, în afecţiuni ca strabism, bruxism sau migrene cronice.

Cum acţionează substanţa şi ce trebuie să ştii despre intervenţie?

         Revenind la utilizările din domeniul estetic, aflaţi că botoxul nu presupune recuperare după injectare, prin urmare pacientul îşi reia imediat activităţile obişnuite, fără ca cei din jur să realizeze că, între timp, el a apelat la ajutorul unui estetician. Există cazuri când unii pacienţi se pot confrunta cu o înroşire minoră a pielii, în locurile injectate.

Este, cu adevărat, o intervenţie care poate fi realizată într-o pauză de prânz. Pacientul se programează, iar în câteva minute, procedura este gata. În unele cazuri, nici măcar nu este nevoie de anestezie, dar pentru confortul pacientului, preferăm să apelăm la anestezia locală. Datorită mărcilor de top pe care le folosim, printre care Vistabel şi Dysport, pacientul va sesiza o piele împrospătată şi relaxată, iar tehnicile medicilor noştri vor asigura rezultate naturale.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Practic, atât timp cât experienţa medicului şi produsele de calitate fac echipă, nu trebuie să vă îngrijoraţi că veţi abţine o expresie facială „îngheţată”. Cel mai frecvent, botoxul tratează ridurile orizontale de pe frunte, pe cele verticale dintre sprâncene, precum şi ridurile de la coada ochiului. Specialiştii vă dezvăluie tot ce trebuie să ştiţi şi despre modalitatea de acţiune a substanţei, odată ajunsă în organism.

Substanţa se injectează prin intermediul unui ac extrem de fin în anumiţi muşchi faciali, blocând temporar transmiterea impulsului nervos. Practic liniile şi ridurile nu vor mai fi stimulate să se formeze, pentru că muşchii nu se mai contractă. Pacientul va observa un aspect mai odihnit al chipului şi un ten mai luminos, mai tânăr.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

Deşi naturale, rezultatele vor fi vizibile şi imposibil de obţinut doar prin cremele şi serumurile antirid utilizate regulat acasă. Spre deosebire de acidul hialuronic, botoxul nu asigură efecte imediate, ci la distanţă de câteva zile, însă ele se vor menţine un timp mai îndelungat: vă puteţi bucura de ele chiar şi mai bine de jumătate de an, în funcţie de metabolism şi de stilul de viaţă adoptat.

Ce să faci ulterior, pentru rezultate perfecte?

Pentru a evita migrarea substanţei, specialiştii vă pot împărtăşi câteva sfaturi, care vă vor ajuta să vă bucuraţi de rezultatele visate.

Recomandăm să nu masaţi zona injectată, imediat după procedură, dar şi să evitaţi să vă întindeţi, vreme de minimum două ore post-intervenţie. Nici exerciţiile fizice în următoarele 24 de ore nu sunt indicate, întrucât pot stimula apariţia de umflături şi pot prelungi recuperarea. Cel puţin şapte zile expunerea la soarele puternic, la solar sau sauna sunt contraindicate. Duşurile fierbinţi sunt permise după câteva ore de la intervenţie.”

(Georgiana Daniela Ulmeanu, fondator clinici estetice)

În ceea ce priveşte rutina de îngrijire a chipului, specialiştii recomandă să apelaţi în continuare la produsele potrivite, pentru că ele nu interferează în niciun fel cu botoxul, ba din contră: pot îmbunătăţi rezultatele dacă sunt alese aşa cum trebuie. Amânaţi injectările cu botox dacă sunteţi însărcinată sau dacă alăptaţi şi evitaţi substanţa dacă aveţi infecţii la nivelul chipului.

         Glam Aesthetic Clinic a ajutat peste 5.000 de pacienţi să îşi recapete încrederea în propria frumuseţe, prin cele mai căutate proceduri injectabile şi chirurgicale din lumea estetică. Vă invităm pe site-ul oficial pentru a descoperi lista completă de servicii: https://glamclinic.ro/. Găsiţi Glam Aesthetic Clinic în Bucureşti, la adresa: strada Ştefan Negulescu, numărul 39, sector 1, dar şi în Braşov, pe strada Octavian Augustus, numărul 1.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0