„Am ales să supraviețuiesc”. Jeremy Renner, primul interviu după ce a fost strivit de un plug de zăpadă

„Am ales să supraviețuiesc”. Jeremy Renner, primul interviu după ce a fost strivit de un plug de zăpadă

Actorul Jeremy Renner a vorbit pentru prima dată de momentul accidentului cu plugul de zăpadă, produs de Anul Nou, și despre recuperarea care a urmat, într-un interviu acordat televiziunii americane ABC, citat joi, 30 martie, de BBC.

Întrebat dacă își amintește durerea pe care a simțit-o atunci când a fost călcat de plugul de zăpadă de șapte tone, Jeremy Renner a spus că a fost „treaz și a simțit fiecare moment”. „Am pierdut multă carne și mai multe oase în urma accidentului, dar m-am realimentat și reumplut cu dragoste”, a spus Jeremy Renner. „Am ales să supraviețuiesc. Asta nu era ceva să mă ucidă, în niciun caz”, a continuat acesta. Jeremy Renner încerca să-și salveze nepotul atunci când a fost rănit de plugul de zăpadă. Utilajul rămas fără frâne a luat-o la vale, în timp ce Renner nu era pe scaunul șoferului, și risca să-l lovească pe nepotul său.

Actorul a fost rănit când încerca să intre înapoi în mașină, însă spune că ar sări din nou să își salveze nepotul.

„Da, aș face-o din nou, pentru că se îndrepta direct spre nepotul meu”. Interviul complet cu Jeremy Renner va fi difuzat în SUA la ABC News, pe 6 aprilie

Actorul a ajuns în ziua de Anul Nou în stare critică la spital, după ce a fost călcat de un utilaj de deszăpezire, în timp ce curăța zăpada de pe alee, pe proprietatea sa de lângă Reno, statul american Nevada.

Citește și DOC a răbufnit la TV, după ce s-a întors de la Survivor România 2023

Citeşte întreaga ştire: „Am ales să supraviețuiesc”. Jeremy Renner, primul interviu după ce a fost strivit de un plug de zăpadă

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0