Elena Merișoreanu, tratament anti-aging complet. Cum luptă interpreta cu trecerea timpului?

Elena Merișoreanu, tratament anti-aging complet. Cum luptă interpreta cu trecerea timpului?

Elena Merişoreanu ne demonstrează tuturor că frumuseţea trebuie întreţinută, indiferent de vârstă. La 74 de ani, una dintre cele mai iubite interprete ale muzicii populare româneşti are grijă de imaginea ei la fel cum o făcea şi la prima tinereţe. Deşi, în general, a rămas adepta trucurilor simple de frumuseţe, Elena Merişoreanu apelează uneori şi la ajutorul medicilor esteticieni, pentru tratamente realizate exclusiv de specialişti. Recent, a trecut pragul clinicii Beauty Art Aesthetics, unde a devenit clientă fidelă, pentru un tratament spectaculos cu acid hialuronic! Specialiştii în estetică ne fac cunoscută procedura.

 

 

ACIDUL HIALURONIC CU CEL MAI ÎNALT GRAD DE PURITATE, ALEGEREA SOLISTEI

Solista de muzică populară a ales tratamentul momentului în materie de îngrijire facială din clinicile de specialitate: Profhilo, acidul hialuronic bio cu cel mai înalt grad de puritate, recunoscut de către experţi drept „tratamentul antiaging complet”!

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: Pacientă şi deja prietenă, doamna Elena Merişoreanu vine la clinica noastră periodic pentru tratamente care luptă cu îmbătrânirea pielii. De această dată, specialiştii noştri i-au recomandat Profhilo, o terapie unică pe piaţă, cu acid hialuronic extrem de concentrat care reuşeşte să hrănească celulele şi să redensifice tenul, nu prin umplere, la fel ca în cazul fillerelor clasice, care pot conferi un exces de volum.”

Rezultatele procedurii sunt vizibile după numai două şedinţe: pacienţii observă un efect de lifting şi simt un uşor efect tensor. Totul este posibil prin stimularea a patru tipuri diferite de colagen şi de elastină, proteine-cheie pentru o piele frumoasă şi sănătoasă din interior.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: „Profhilo reuşeşte să se integreze în piele şi să declanşeze procese naturale. Recomandăm tratamentul pacienţilor care îşi doresc un ten întinerit, luminos, revitalizat, fără urme postacneice. Profhilo este potrivit şi pentru zona gâtului, decolteului şi mâinilor.”

 

PROFHILO, ACŢIUNE PRIN CINCI PUNCTE DE INJECTARE

Noul aliat împotriva îmbătrânirii pielii are nevoie de doar cinci puncte de injectare, aspect care conferă confort maxim pacienţilor. Datorită lipsei aditivilor, produsul oferă o siguranţă mare şi reduce, totodată, apariţia efectelor secundare.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: „Profhilo poate fi repetat de două ori pe an pentru menţinerea efectelor. Este unul dintre tratamentele faciale care oferă rezultate de lungă durată, desigur şi în funcţie de nivelul de îmbătrânire al fiecărui pacient, şi asta pentru că transformarea se realizează la nivel celular, deci rezultatele sunt vizibile şi după ce acidul hialuronic se disipează.”

Tratamentul în sine este extrem de rapid: aproximativ zece minute, în funcţie de numărul de zone tratate. În cazul Elenei Merişoreanu, medicii Beauty Art Aesthetics au recomandat combinarea procedurii cu injectările cu toxină botulinică, deşi, în general, Profhilo este un tratament de sine stătător. Însă pentru că nu există o reţetă universal valabilă pentru toţi pacienţii, specialiştii pot opta pentru diverse terapii complementare, ca să obţină rezultatele potrivite.

 

CUM NE ÎNGRIJIM PIELEA DUPĂ VÂRSTA DE 50 DE ANI?

Subţierea pielii, laxitatea şi formarea ridurilor sunt primele semne că pielea începe să îmbătrânească, prin reducerea acidului hialuronic din organism. Pentru a combate ori preveni aceste semne este important să apelaţi la câteva strategii pe care specialiştii le au astăzi la îndemână.

MĂDĂLINA BRÎNDUŞESCU, fondator Beauty Art Aesthetics: „În cazul doamnelor trecute de vârsta de 50 de ani, semnele de îmbătrânire pot fi accentuate de apariţia menopauzei. Pielea va deveni mai uscată şi, totodată, laxă în zona ochilor şi a maxilarului. Tratamentele făcute acasă ar trebui combinate cu vizite regulate la cabinetul specialiştilor, pentru proceduri care acţionează din interior.”

Experţii în proceduri minim invazive de la Beauty Art Aesthetics recomandă injectarea unor substanţe de umplere, dar şi tratamente destinate exfolierii pielii. Din rutina de îngrijire zilnică a tenului nu ar trebui să lipsească geluri de curăţare, serumuri sau creme cu antioxidanţi, un produs cu SPF, pentru protecţia împotriva razelor solare, precum şi creme destinate îngrijirii pielii sensibile şi subţiri din jurul ochilor.

 

 

Tratamentele estetice ar trebui să fie mereu puternic personalizate. Pentru a afla ce nevoi are pielea voastră, apelaţi la un consult marca Beauty Art Aesthetics, clinica multiplu premiată naţional şi internaţional datorită rezultatelor obţinute.

Pe site-ul oficial găsiţi lista completă de proceduri: https://beautyartaesthetics.ro/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0