Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a ajuns de urgență la spital, înainte de un concert.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a ajuns de urgență la spital, înainte de un concert.

Nicu Covaci, liderul trupei Phonix a ajuns de urgență la spital, chiar înainte de a urca pe scenă.

Artistul se afla la Arad și urma să susțină un concert, dar a acuzat stări de rău și a fost transportat la Spitalul Județean. Cadrele medicale au intervenit de urgență, iar după investigațiile medicale, Nicu Covaci s-a întors pe scenă.

Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, a ajuns de urgență la spital, înainte de un concert. Nicu Covaci a trecut prin momente dificile chiar înainte de a susține un concert. Liderul trupei Phoenix a ajuns pe mâinile medicilor în cursul serii de miercuri. Artistul urma să urce pe scenă, dar a acuzat stări de rău și a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad.

Liderul trupei Phoenix, a ajuns de urgență la spital înainte de un concert

Artistul, în vârstă de 45 de ani, a ajuns la spital miercuri seara. Artistul se află în turneu național cu filmul Phoenix: Povestea, iar seara trecută s-a simțit rău chiar înainte de concert. Nicu Covaci se pregătea să urce pe scena clubului Flex, în cadrul concertului „Cei ce ne-au dat nume’, dar nu a mai mers la spectacol.

Artistul a ajuns la spitalul de Urgențe din Arad. Potrivit aradon.ro, surse din cadrul spitalului au declarat că artistului i s-au făcut investigații, după care a plecat înapoi la concert, semn că se simte mai bine. „I-au făcut investigații și acum a plecat înapoi la concert”.

Citește și: Anunțul făcut de Andrei Aradits la scurt timp după divorț

Citește întreaga știre pe VIVA

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0