Anunțul făcut de Andrei Aradits la scurt timp după divorț

Anunțul făcut de Andrei Aradits la scurt timp după divorț

Andrei Aradits anunța recent că s-a despărțit de Andreea, femeia cu care are un copil.

Viața merge mai departe pentru actor, iar pe plan profesional bifează un nou succes. Andrei Aradits revine la Antena 1 și se alătură distribuției „Lia – Soția soțului meu”

Andrei Aradits revine pe platoul de filmare și aduce în fața telespectatorilor un personaj-cheie, care va produce schimbări dramatice și definitive în destinul unor personaje din serialul „Lia – soția soțului meu”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Telespectatorii au auzit până acum pe buzele personajelor din „Lia – Soția soțului meu” un nume de temut.

Un nume care stârnește frică în poveste doar atunci când este rostit, un mafiot cu care unele personaje au avut de-a face și regretă, mai ales că acesta nu uită niciodată. Și toți știu că oricât timp ar trece, va veni ziua în care se va răzbuna.

Gianni Rocca, mafiotul la arestarea căruia a contribuit şi Petru Vornicu (Ștefan Floroaica) și care vrea să se răzbune cu orice preț pe acesta va fi întruchipat de actorul Andrei Aradits.

„Joc un personaj rău. Sunt un mafiot care se ocupă de tot felul de fărădelegi extrem de misterioase… în direcția traficului de droguri. Nu cred că e implicat în defrișări ilegale, în arderea gunoaielor sau în falsificarea tezelor, deoarece nu pare a avea legături politice. Dar în mod cert se va ocupa de asasinate cu sânge rece. Abia aștept să văd pe cine voi ucide!”, declară Andrei Aradits.

Citește și: Adelina Pestrițu a dezvăluit motivul pentru care nu a mai publicat imagini cu fiica ei, Zenaida.

Citeşte întreaga ştire: Anunțul făcut de Andrei Aradits la scurt timp după divorț: „Joc un personaj rău”

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0