Află de la Doctorul Alin Bortolini ce efect are ,,Operația Mămicilor”?

Află de la Doctorul Alin Bortolini ce efect are ,,Operația Mămicilor”?

Orice sarcină schimbă, fără doar şi poate, corpul femeilor. Nici după naştere, lucrurile nu revin la cum erau înainte. Sau nu total. Dacă înainte, reprezentantele sexului frumos nu puteau decât să se resemneze cu aceste modificări, astăzi au la dispoziţie un set de proceduri estetice concepute special să le facă să arate chiar mai bine decât înainte de sarcină! Doctorul Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică, ne explică în ce constă „mommy makeover” şi de ce a ajuns atât de căutată în rândul femeilor care vor să arate impecabil, în ciuda trecerii timpului.

 

POŢI FI MAMĂ ŞI TE POŢI BUCURA DE UN CORP PERFECT!

Sunt multe femeile care urmează diete sănătoase şi fac sport pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcină şi care totuşi nu mai reuşesc să arate aşa cum îşi doresc, moment în care devin descurajate şi încep să îşi piardă încrederea în ele însele. Pornind de aici a fost creată mommy makeover, intervenţia care îmbină liposucţia şi/sau abdominoplastia, cu ridicarea şi/sau mărirea sânilor şi cu rejuvenarea vaginală, pentru a îmbunătăţi aspectul acelor zone afectate în mod direct de sarcină şi de naştere.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „Mommy makeover redă pacientelor sânii plini şi simetrici, un abdomen plat cu înlăturarea multora dintre vergeturile inestetice şi rejuvenarea zonei intime, pentru ca femeile să îşi recapete confortul şi să îşi îmbunătăţească în mod considerabil aspectul fizic.”

Procedurile pot fi realizate în cadrul unei singure intervenţii sau în cadrul mai multora, în funcţie de nevoi şi de dorinţe.

 

CÂND SE RECOMANDĂ PROCEDURA MOMMY MAKEOVER?       

Dacă aţi născut, probabil vă întrebaţi când puteţi apela la o astfel de procedură de remodelare corporală. Momentul potrivit este în mare măsură decis de voi şi de chirurgul plastician căruia vă adresaţi. Trebuie să ştiţi însă că există câţiva factori pe care este bine să îi aveţi în vedere.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „O astfel de intervenţie presupune ca pacienta să fie recuperată complet după naştere, trebuie să fie sănătoasă şi să aştepte până la 9 luni după ce a terminat alăptarea pentru a permite sânilor să revină la o formă stabilă. De asemenea, pacienta nu trebuie să îşi mai planifice sarcini ulterioare, pentru a evita ca rezultatele obţinute să se anuleze.”

Încă un aspect important este pe lista candidatelor la o astfel de procedură: câteva săptămâni după intervenţii nu veţi avea voie să ridicaţi greutăţi, deci trebuie să beneficiaţi de ajutor în îngrijirea copilului.

 

CE PRESUPUNE O ASTFEL DE PROCEDURĂ?

Operaţia mommy makeover nu este, de fapt, o procedură în sine, ci un mix de intervenţii puternic personalizate. Doar în urma unui control, specialistul îşi poate da seama de ce operaţii aveţi nevoie pentru a corecta ceea ce vă deranjează. În funcţie de numărul lor, durata intervenţiei se poate întinde şi pe şase ore şi se realizează sub anestezie generală.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: Dacă doriţi că vă îmbunătăţiţi forma şi dimensiunea sânilor, mărirea lor vă poate restabili volumul. La clinica Be Perfect apelăm la implanturi mamare de cea mai bună calitate precum Mentor, Polytech sau Motiva, cea mai nouă generaţie de implanturi, rotunde sau anatomice, mici sau mari, potrivite oricărei paciente. Dacă, în schimb, vă confruntaţi cu o cădere a sânilor după naştere, recomandăm ridicarea lor, căci implanturile singure nu vor oferi întotdeauna rezultatele dorite.”

În ceea ce priveşte alte zonele ale corpului, puteţi să apelaţi la abdominoplastie, pentru a elimina excesul de grăsime şi piele abdominală şi pentru a vă bucura de un abdomen conturat, mai subţire şi mai plat. Liposucţia este şi ea una dintre intervenţiile de tip mommy makeover.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „Tot în ideea de conturare a corpului a fost concepută şi liposucţia. Ea elimină depozitele mici sau moderate de grăsime de la nivelul abdomenului, flancurilor, şoldurilor, coapselor sau braţelor. Procedura este dedicată pacientelor tinere, care au o bună elasticitate a pielii.”

Labioplastia a ajuns şi ea o intervenţie la care apelează în prezent tot mai multe femei cărora aspectul exterior al zonei intime le creează probleme. În general, pacientele optează pentru această operaţie din considerente nu doar fizice, ci şi funcţionale.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: Labioplastia este operaţia estetică de îmbunătăţire a aspectului labiilor, fără a afecta însă funcţia acestora. În urma intervenţiei, labiile vor fi simetrice şi vor reuşi să ajungă la un aspect normal, fapt care nu vă va mai conferi dinconfort în timpul exerciţiilor fizice, al contactului sexual sau atunci când purtaţi un anumit tip de îmbrăcăminte. Operaţia de labioplastie poate fi combinată şi cu rejuvenarea vaginală, la nevoie.”

Desigur, pe lângă aceste intervenţii, dacă doriţi o schimbare completă după naştere, mai puteţi beneficia şi de avantajele chirurgiei plastice faciale, precum lifting facial, întinerirea pielii din zona gâtului sau blefaroplastie. Recuperarea postoperatorie diferă: trebuie să aveţi în vedere că dacă intervenţiile sunt de amploare, atunci şi recuperarea este de durată.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: Rezultatele spectaculoase postoperatorii răsplătesc însă tot efortul depus. Recomandăm evitarea completă a efortului în primele două luni după operaţie, dar şi purtarea unui corset elastic în această perioadă, pentru a favoriza aşezarea pielii.”

În general, rezultatele unui astfel de mix de intervenţii sunt permanente, dacă nu sunt influenţate de fluctuaţiile mari de greutate.

 

 

Cele mai moderne proceduri estetice se întâlnesc la clinica multiplu premiată Be Perfect: https://beperfect.ro/ Doctorul Alin Bortolini a lansat singurul canal de YouTube din România unde prezintă, pas cu pas, cum au loc intervenţiile estetice ale momentului: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0