Gerard Pique și Clara Chia Marti. Cum a început relația fotbalistului cu iubita mai tânără

Gerard Pique și Clara Chia Marti. Cum a început relația fotbalistului cu iubita mai tânără

Shakira și Gerard Pique nu au fost căsătoriți niciodată, însă au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Vestea despărțirii lor a fost ca un șoc pentru milioane de fani ai cuplului. Pe lângă cariera sa profesională de succes, Gerard Pique are doi copii cu Shakira. Recent, și-a făcut o nouă iubită, mult mai tânără decât el. Iată cine este Clara Chia Marti!

După despărțirea de diva pop Shakira, Clara Chia Marti se pare că este cea că i-a cucerit inima celebrului fotbalist. Purtătorul de cuvânt al Shakirei a dezvăluit la începutul acestui an că cântăreața și Pique s-au despărțit după 11 ani de relație.

Ce se știe despre începutul relației dintre Gerard Pique și Clara Chia Marti

Tânăra în vârstă de 23 de ani lucra ca chelneriță la o petrecere organizată de compania pe care o conduce celebrul fotbalist. Cei doi s-ar fi văzut pentru prima dată la petrecerea respectivă, apoi ar fi început să se vadă în privat, departe de ochii lumii.

După ce s-a aflat că este noua parteneră de viață a lui Pique, Clara Chia Marti a devenit din ce în ce mai discretă, inclusiv pe rețelele de socializare, așadar, până acum, nu se cunosc prea multe date despre blondina devenită celebră. Și-a făcut contul privat inclusiv pe Instagram, astfel încât fotografiile cu ea nu mai sunt la vedere.

 

Citește continuarea pe spynews.ro

Sursă: www.spynews.ro

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0