Elena Chiriac își folosește propriul sânge în îngrijirea părului! Cum contracareaza faimoasa efectele stresului după Survivor

Elena Chiriac își folosește propriul sânge în îngrijirea părului! Cum contracareaza faimoasa efectele stresului după Survivor

Elena Chiriac încă îşi reintră în formă după cele cinci luni petrecute departe de casă, în competiţia Survivor! Condiţiile dure şi alimentaţia haotică din concurs şi-au pus amprenta asupra felului în care Faimoasa arată. Multipla campioană la Taekwondo a pus însă piciorul în prag: s-a apucat de dietă şi a trecut pragul esteticianului pentru o procedură celebră care o ajută să îşi refacă podoaba capilară, afectată din cauza stresului, a schimbărilor hormonale şi a lipsei tratamentelor adecvate, pe care Elena Chiriac nu ar fi avut cum să le urmeze în timpul competiţiei din Republica Dominicană.

 

ELENA CHIRIAC, TRATAMENT ÎNTINS PE JUMĂTATE DE AN

Împătimită a reality show-urilor, Elena Chiriac nu se dă niciodată în lături atunci când vine vorba despre competiţie. Doar că în această perioadă, Faimoasa de la Survivor îşi face timp doar pentru ea! Vedeta a vorbit în repetate rânduri despre revenirea la normal, după situaţiile-limită trăite la emisiune.

 

ELENA CHIRIAC: „Acum, eu încerc să fiu cât mai calmă și mai drăguță cu corpul meu. Să nu mă judec prea tare, să nu mă învinovățesc. Îi sunt pe de o parte recunoscătore corpului pentru că este 100% un supraviețuitor prin tot ce a trecut. (…) Încă mă adaptez la viața normală.”

 

Recent, sportiva a trecut pragul clinicii Be Perfect din Bucureşti şi a discutat cu doctorul specialist în chirurgie plastică şi estetică, Alin Bortolini despre soluţiile pe care le are la îndemână ca să contracareze căderea părului. A găsit răspuns în Terapia Vampir, un tratament care o aduce lună de lună la cabinetul esteticianului. Jumătate de an trebuie să îl urmeze.

 

SPORTIVA FACE INJECŢII ÎN SCALP

Cunoscută mai ales pentru avantajele sale în menţinerea unui aspect proaspăt al tenului, Terapia Vampir, numită şi PRP este extrem de utilă şi în stimularea activităţii foliculilor şi în stoparea căderii părului. Doctorul Alin Bortolini ne dezvăluie procesul meticulos prin care funcţionează tratamentul urmat de sportiva Elena Chiriac.

ALIN BORTOLINI, fondator Be Perfect: Toate procedurile PRP presupun câţiva paşi esenţiali. Întâi, recoltăm o cantitate mică de sânge din braţul pacientului. Eprubeta cu sânge se pune ulterior într-un aparat special, care îl va centrifuga, adică va separa celulele roşii de plasmă. Ultima etapă este injectarea plasmei bogate în trombocite în scalp, la nivelul foliculilor.”

Etapele de recoltare şi prepararea se efectuează chiar în faţa pacientului. Surprinzător sau nu, procedura nu durează mai mult de jumătate de oră şi nu este dureroasă, ne spune specialistul.

ALIN BORTOLINI, fondator Be Perfect: Tratamentul este puternic personalizat. În funcţie de nivelul de alopecie, stabilim numărul şi intervalul de şedinţe. Tocmai pentru că Terapia Vampir este un tratament natural, nu produce alergii şi nici reacţii adverse.”

Doctorul Alin Bortolini spune că după urmarea tratamentului, scalpul este mai bine hrănit, iar părul devine mai bogat. Terapia Vampir este excelentă şi pentru întinerirea zonei decolteului şi mâinilor, fiind ideală şi pentru pielea din jurul ochilor, gurii şi nasului.

 

CÂT DE MULT NE AFECTEAZĂ STRESUL PODOABA CAPILARĂ

Specialiştii ne atrag atenţia că alopecia sau, mai simplu spus, căderea părului este o afecţiune dermatologică, care necesită să fie diagnosticată şi tratată corect. Deşi este firesc ca zilnic să pierdem 50-100 de fire de păr, ca urmare a ciclului de creştere a foliculului, totuşi limita nu trebuie depăşită. În spatele pierderii firelor de păr se găsesc mai multe motive.

ALIN BORTOLINI, fondator Be Perfect: Atunci când sesizăm rărirea vizibilă a firelor de păr trebuie să ne punem nişte semne de întrebare. Pe lângă factorul ereditar, pierderea părului este asociată şi cu modificările hormonale, cu administrarea de medicamente şi de suplimente folosite pentru anumite afecţiuni, dar şi cu coafatul în exces.”

Stresul este şi el pe lista de factori. De altfel, Elena Chiriac s-a confruntat cu el la Survivor, acolo unde a avut de traversat numeroase momente tensionate. Specialiştii spun că rărire părului în acest caz poate apărea şi la câteva luni după ce persoana a trecut prin stări emoţionale intense.

ALIN BORTOLINI, fondator Be Perfect: „Căderea părului este un semn că stresul a împins corpul către un dezechilibru. Practic, acesta se opreşte din creştere şi intră într-o fază de odihnă, să o numim astfel. Din fericire, în acest caz, pierderea părului este doar temporară.”

 

 

Doctorul Alin Bortolini, fondatorul clinicii estetice Be Perfect vă aşteaptă pentru diagnostic şi tratament adecvate în locul în care profesionalismul întâlneşte cele mai performante tehnologii pentru frumuseţe. Specialistul în estetică a lansat singurul canal de YouTube din România care arată cum au loc, pas cu pas, cele mai populare operaţii estetice: https://www.youtube.com/watch?v=Sfv901Zf1fw Pe site-ul oficial găsiţi lista completă de intervenţii: https://beperfect.ro/

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0