Onur Osman, regele luxului, prezentare excentrică

Onur Osman, regele luxului, prezentare excentrică

Designerul excentric Onur Osman a participat la ediția de vară Fashion Week cu o prezentare care a uimit publicul său online și offline. Podiumurile sunt mereu locul unde creatorul de modă român creează, la fiecare ediție, un nou scandal în materie de artă, aducând împreună contraste, culori, bijuterii spectaculoase și multiple elemente culturale.

Din nou cea mai excentrică prezentare a momentului, pe catwalkul semnat Onur Osman au defilat modele celebre, câștigătoare a Top Model și Miss România, într-o locație de vis, cu un decor luxuriant. Imaginile și live-urile de pe social media au curs la această ediție ca niciodată până acum, fiind o prezentare însoțită de mii de story-uri și de interacțiune online.

Modelele au purtat bijuterii unice, semnate de designeri celebri, cu valori de sute de mii de euro, după cum ne-a obișnuit Onur Osman la orice eveniment la care participă. Cadrele prezentării au scos în evidență make-up-uri de excepție, bijuterii excentrice și un vibe extraordinar în echipa din spatele creatorului de modă.

Colecția Lilith va fi lansată într-un catalog internațional al celor mai importante evenimente de fashion și lux al momentului, fiind parte dintr-un proiect glamour de câteva zeci milioane de euro.

Designerul Onur Osman a refuzat să comenteze colecția, spunând că arta este un statement de statut și forță, nu un text de manual.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0