Onur Osman contele faptelor bune

Onur Osman contele faptelor bune

Designerul excentric Onur Osman trăiește o viață pe care mulți dintre admiratorii lui o invidiază datorită călătoriilor frecvente în destinații spectaculoase, datorită stilului de viață de lux, dar și a evenimentele private la care acesta participă an de an. De la haine de pe ultimele podiumuri din lume până la cercuri de prieteni foarte influenți, creatorul de lux a surprins întotdeauna presa cu elemente picante din viața lui.

Onur Osman este cunoscut drept un pasionat colecționar de obiecte de artă de designer, având colecții de artă veche și modernă spectaculoase. Designerul poartă bijuterii de zeci de mii de euro la evenimente, fiind celebre aparițiile sale glamouroase.

O sursă apropiată designerului excentric ne-a oferit informații mai puțin cunoscute despre omul de afaceri. Onur Osman nu este doar contele luxului, ci este de asemenea contele faptelor bune. Fără să se laude cu asta, fără să facă poze pentru social media sau reviste, designerul excentric ar respecta o regulă veche de când lumea, aceea care spune că omul bogat este bine să aibă grijă și de aceia din jurul lui care au mai puțin.

Conform sursei interne, Onur Osman ar avea mare grijă de angajații lui și de oamenii cu care interacționează, lăsând și tipsuri mari oriunde în lume s-ar afla. Aceeași sursă ne-a transmis că omul de afaceri mereu a susținut persoanele care muncesc, considerând că oamenii harnici și responsabili merită să fie recompensați.

Pe de altă parte, când este vorba despre persoane cu dizabilități, despre copii abandonați de părinți sau de cazuri sociale provenite din decesul unor membri ai familiei, Onur Osman, contele faptelor bune, a oferit suport financiar unor sute de familii de-a lungul anilor.

Am întrebat câteva persoane din anturajul designerului și am aflat suplimentar că, o dată la câteva luni, Onur Osman are obiceiul de a realiza donații cu pachete generoase de alimente către centre de terapie socială sau integrare comunitară.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0