Iată care sunt tendinţele în materie de nunţi pentru 2024!

Iată care sunt tendinţele în materie de nunţi pentru 2024!

Tendinţele în materie de nunţi pentru 2024 sunt aici! ! Deşi nici nu am trecut de vara lui 2023, nu este niciodată prea devreme să afli ultima modă în industria mereu surprinzătoare a organizării de evenimente. Dacă ai planificat deja marea petrecere pentru anul următor, consultanţii de la Royal Palace Ballroom îţi dezvăluie ce se întrevede la orizont în materie de trenduri.

Tendinţele lui 2024: se vor purta perlele!

Una dintre tendinţele lui 2024 aduce din nou în atenţie un element cu o eleganţă atemporală: perlele. Le poţi încorpora la nunta ta destul de simplu. Un voal frumos de perle, un colier din aceste rafinate bijuterii sau o rochie de mireasă decorată elegant cu perle şi mărgele. Iată doar câteva idei din partea specialiştilor.

„Poţi încadra perlele inclusiv în buchetul miresei, printre trandafiri sau poţi realiza un buchet inedit, exclusiv din perle şi dantelă. Perlele emană un farmec aparte şi adaugă o notă luxuriantă evenimentului, făcându-l să strălucească, iar în 2024 ele devin inclusiv parte din decor. Dacă vrei să plusezi, adaugă-le în şirag ca parte din aranjamentele florale. Mini-prăjiturile pe care le serveşti invitaţilor pot avea şi ele această tematică: decorul poate fi realizat din perle de zahăr.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Apelează, de asemenea, la un tort etajat din perle comestibile. Ca să întregeşti decorul, completează imaginea cu o dantelă comestibilă şi cu flori naturale. Rezultatul se va încadra perfect în povestea evenimentului tău!

Tendinţele în materie de nunţi – verdele va fi la modă în 2024

Viva Magenta, atât de populară în 2023, pare că va avea un competitor redutabil anul viitor: în 2024 verdele va fi la putere! Nu orice nuanţă de verde însă, ci un verde… Moss, similar cu nuanţa muşchiului natural, folosit deseori ca decor.

Vom vedea, cu siguranţă, multe domnişoare de onoare care vor purta rochii în culoarea verde Moss. Este o nuanţă versatilă, pe care o recomandăm alături de buchete multicolore. Dacă nu sunteţi fanii uniformismului, apelaţi la rochii în nuanţe diferite de verde penru domnişoarele de onoare care vă vor însoţi în ziua evenimentului. Salvie, pădure, măslin sunt tentele recomandate pentru 2024, indiferent de sezon.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Verdeaţa, parte importantă a decorului de nuntă

          Iar verdele câştigă teren şi atunci când vine vorba despre decor! O altă tendinţă a anului 2024 este ca miresele să se inspire în crearea nunţii lor de la frumuseţea naturii.

 „În 2024, natura este invitat de onoare la nuntă! Folosiţi  cu încredere verdeaţa atunci când vine vorba despre decor. Adăugaţi-o din abundenţă în aranjamentele florale de pe masă, dar şi în arcadele decorate cu flori albe. Puteţi folosi verdeaţa care evidenţiază anotimpul nunţii voastre. Dacă evenimentul are loc iarna, puteţi opta pentru ramuri de brad. Dacă evenimentul are loc vara, puteţi culege iarbă proaspătă pe care să o integraţi cu succes în aranjamentele florale centrale joase.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

           Iar acest lucru va veni şi cu un bonus: vei păstra un parfum proaspăt în salon pe toată durata evenimentului!

 Cartea de oaspeţi devine… digitală!

Şi pentru că suntem în plin elan tehnologic, doar nu îţi imaginai că digitalul nu va ajunge şi la nunta ta! Poţi să îţi surprinzi invitaţii cu o carte de oaspeţi audio, care înlocuieşte cartea clasică, în care musafirii trebuiau să scrie toate urările de bine. Astăzi, mesajele pot fi înregistrate, pentru ca tu să le asculţi cu aceeaşi plăcere peste ani!

Tot mai mulţi miri par deja atraşi de această idee. Departe de a fi o carte de oaspeţi clasică, tendinţa pe care o aduce 2024 vorbeşte despre o carte în care se pot adăuga videoclipuri de nuntă, galerii foto de nuntă, piese preferate şi mesaje înregistrate de cele mai dragi persoane din viaţa voastră.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

           Află că şi invitaţia digitală va rămâne în vogă anul viitor! Invitaţii tăi vor avea oricând şi oriunde acces la ea, putând răspunde în orice moment!

           Bunul gust în organizarea nunţilor şi-a găsit un nume: Royal Palace Ballroom! Consultanţii de aici sunt gata să te ajute, pentru ca tu să te bucuri de evenimente fără cusur: La Royal Palace Ballroom începe povestea voastră, iar noi suntem aici ca să vă transpunem dorinţele în realitate.”

          Găsiţi localul exclusivist pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

          Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0