O nuntă „Very Peri”! Cum să integrezi nuanța anului 2022 la evenimentul tău?

O nuntă „Very Peri”! Cum să integrezi nuanța anului 2022 la evenimentul tău?

Mai sunt trei luni din acest an, însă doar puține zile în care se pot organiza nunți. Postul se apropie cu pași repezi, iar dacă doriți să profitați de timpul rămas – jumătate de lună din octombrie și doar câteva date din noiembrie- înseamnă că deja puneți la punct detalii importante pentru marele eveniment. Ce ar fi să îl construiți în jurul unei culori, iar culoarea respectivă să fie chiar nuanța anului 2022? Nunțile… Very Peri au fost lunile acestea în centrul atenției în industria organizării de evenimente, iar consultanții Royal Palace Ballroom, locația de petreceri a anului 2022, potrivit I Success, vă împărtășesc cum puteți integra, mai simplu decât credeți, nuanța Very Peri la nunta voastră!

 

EVENIMENTUL VOSTRU, GHIDAT DE NUANȚE VESELE DE LILA

Albastrul Very Peri, cu un subton de violet, este definiția echilibrului și a optimismului, simbolizând, totodată, noi începuturi. Nu este așadar de mirare că în 2022, tot mai mulți miri au dorit să integreze culoarea la evenimentul lor, convinși fiind că le va purta noroc.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Mirii își doresc ca toate elementele care le compun nunta să le insufle o stare de bine. Extrem de jovială și de diafană, Very Peri a fost dragoste la prima vedere pentru cuplurile care căutau o nuanță boemă pentru marea lor petrecere. În plus, este extrem de ofertantă din punctul de vedere al combinațiilor cromatice!

Albul sau argintiul în combinație cu Very Peri reprezintă una dintre îmbinările alese de miri. Cei mai îndrăzneți aleg contrastul nuanței de lavandă cu verdele fistic sau chiar cu oranj, în vreme ce cuplurile care preferă monocromia se orientează către nuanțele de mov sau de prună în combinație cu Very Peri.

 

LAVANDA POATE DEVENI ELEMENTUL CENTRAL AL NUNȚII

Pentru că florile sunt o modalitate de impact prin care puteți încorpora note de Very Peri la nunta voastră, orientați-vă către aranjamente bogate. Probabil aveți deja în minte o plantă care are chiar nuanța aleasă de Institutul Pantone pentru acest an: lavanda!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Pentru că este o plantă atât de specială, există miri care aleg să își contureze întreaga nuntă în jurul lavandei, pe care o aleg ca temă centrală a evenimentului lor. Transpuneți-vă invitații direct în lanurile cu lavandă din Provence! O astfel de temă conferă nu doar un efect vizual plăcut, prin nuanța relaxantă, dar va fi în sine o experiență olfactivă de neegalat.      

Lavanda poate conferi evenimentului ușoare tente rustice și romantism din plin! Puteți apela la buchețele de lavandă pe care să le oferiți și invitaților, ca mărturii.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Aveți, desigur, la îndemână și alte flori care vin în tonuri similare. Liliacul este o alegere minunată, deși în anotimpul în care ne aflăm este greu de găsit. Irisul, orhideele, ciulinul, hortensiile sau glicina pot fi și ele alese pentru aranjamente speciale.

Și buchetul miresei poate fi conturat în această nuanță!

 

INVITAȚIILE DE NUNTĂ POT FI ȘI ELE VERY PERI!

Tot în nuanța Very Peri puteți alege să fie și invitațiile de nuntă. Pentru că reflectă întreaga tematică a evenimentului, vor fi un indiciu minunat prin care oaspeții voștri pot descoperi o frântură din cum ați gândit marea petrecere din viața voastră. Specialiștii Royal Palace Ballroom recomandă invitațiile clasice, tipărite, în locul celor online, pentru că pot fi păstrate peste ani și aduc cu ele însele o anumită apropiere. Asigurați-vă că litere sunt suficient de mari, încât să poată fi citite fără probleme și evitați scrisul mov pe un fundal alb, pentru că nu va fi vizibil.

 

FĂRĂ INSPIRAȚIE CÂND VINE VORBA DESPRE ROCHIILE DOMNIȘOARELOR DE ONOARE?

Un aspect delicat pe lista de sarcini pentru nuntă este, fără doar și poate, alegerea rochiilor pentru domnișoarele de onoare. Ele ar trebui să fie în ton cu rochia miresei, fără însă a o eclipsa și, desigur, în acord cu tema nunții, cu anotimpul și cu aranjamentele florale! Indiferent de material și de lungime, la o nuntă Very Peri, rochiile domnișoarelor de onoare trebuie să fie, desigur, Very Peri și ele!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Deși miresele pot impune culoarea necesară, totuși vor fi nevoite să lase mână liberă domnișoarelor de onoare atunci când vine vorba despre modelul rochiei, pentru că nu există o piesă vestimentară universală care să vină bine pe toate siluetele.

Și machiajul domnișoarelor de onoare, dar și al miresei pot fi create în nuanța Very Peri. Cât despre cavalerii de onoare, nu uitați că puteți apela la cravate, batiste sau papioane în această culoare.

           

DESERTURILE DE LA NUNTĂ, UN ALT ELEMENT ÎN NUANȚA VERY PERI

Tortul miresei poate fi și el integrat cu succes pe lista de elemente care arată minunat în nuanța Very Peri! Imaginați-vă un deliciu cu o glazură mov-lavandă și cu flori albe din zahăr, care curg în valuri sau combinația inversă: un tort alb imaculat, cu petale de flori mov uscate!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Majoritatea mirilor păstrează tradiția și se orientează către torturile albe sau ivoire, extrem de permisive atunci când vine vorba despre decor. Dacă nu sunteți fani ai florilor, atunci când vorbim despre tortul miresei, vă invităm să descoperiți unele dintre cele mai tentante fructe, precum murele, afinele și fructul pasiunii în combinație cu creme delicioase de ciocolată.

Dacă doriți să adăugați și alte bunătăți dulci în culoarea lavandei la nunta voastră, puteți opta pentru un candy bar, locul perfect pentru degustări și pentru… poze inedite! Macaroons în culoarea Very Peri sau tarte cu fructe de pădure ori acadele în nuanțe de mov pot fi exact elementele care vă lipsesc de la un eveniment perfect!

 

Nunțile inspirate au un nume: Royal Palace Ballroom! Consultanții de aici vă pot transforma ideile în realitate, pentru ca voi să vă bucurați de un eveniment complet! Găsiţi localul exclusivist pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/

​Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0