Trupa Haiducii s-a destrămat! Marian cântă deja singur

Trupa Haiducii s-a destrămat! Marian cântă deja singur

Zvonurile din urmă cu doar câteva luni care anunţau destrămarea trupei Haiducii s-au adeverit. Marian Niculae, Cristian Caloeanu și Cătălin Vieru au susţinut un ultim concert duminică, 12 august, spectacol prin care au anunţat că vor cânta separat de acum înainte. Băieţii au făcut atmosferă la Tulcea, iar la finalul prestaţiei şi-au luat la revedere de la fani.

Cei trei haiduci care formau una dintre cele mai vechi trupe de muzică populară vor avea proiecte solo de acum înainte. Anunţul a fost făcut de Marian Niculae, artistul fiind şi cel care din această primăvară a început să cânte cu Taraful „Daniel Constantin” lăsând loc de interpretări în ceea ce priveşte viitorul trupei.

„Duminică, 12 august 2018, localitatea Sarichioi, Tulcea se încheie un capitol din viața mea numit «Haiducii». Ultimul spectacol în aceasta formulă deschide de fapt un nou capitol numit ,»Marian Haiducu’ » . Au fost 15 ani frumoși cu bune și rele. Le mulțumesc foștilor mei colegi pentru că m-au suportat și le urez baftă în continuare! Voi continua să vă încânt și sper să vă fac doar surprize muzicale plăcute. Vă pup și vă iubesc!”, a spus Marian înainte de a urca pe scenă.

Povestea Trupei Haiducii începe în anul 2000, când cei trei băieți au decis să meargă pe acelaşi drum şi chiar s-au bucurat de succes. Au urcat pe scenă, echipaţi în costume specifice haiducilor autentici cu motive bine definite şi s-au înarmat cu pistoale. Treptat cei trei au încercat să ţină pasul cu schimbările din breasla lor şi au adoptat un nou stil muzical. Ei au trecut de la etno-rock către etno cu influențe clare de folclor autentic.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0