Absenţa culorii, trendul lui 2024! Află cum se poate aplica tendinţa nunţilor

Absenţa culorii, trendul lui 2024! Află cum se poate aplica tendinţa nunţilor

Evenimentele de modă grandioase au dat verdictul: absenţa culorii este trendul anului următor! Marile publicaţii din străinătate vuiesc deja despre această tendinţă, care va ajunge, fără îndoială, şi un hit în industria organizării de nunţi. Dacă planifici ca cea mai importantă zi din viaţa de cuplu să aibă loc în 2024, specialiştii localului Royal Palace Ballroom, numit Locaţia de Top 2023”, potrivit galei Health, Beauty and Lifestyle din octombrie, îţi dezvăluie cum poţi face ca albul să strălucească la nunta ta!

Absenţa culorii, trendul lui 2024: mai puţină culoare, mai multă profunzime!

          Albul s-a impus pe podiumurile de modă de câteva sezoane încoace, doar că în ultima vreme marile case de fashion au mizat pe această non-culoare mai mult decât oricând: astfel, numărul rochiilor albe a crescut cu 13% în prezentări, potrivit Le Figaro.

„Albul vorbeşte într-un mod aparte despre lux, despre calm şi puritate. Este, de fapt, despre o întoarcere la esenţial. Suntem ferm convinşi că albul va fi o tendinţă importantă şi în industria evenimentelor, mai ales că mirii apelau deseori la conceptul de All White atunci când îşi doreau o nuntă cu tematică. De fapt, tendinţa din modă se înrudeşte cu această temă frecvent căutată de cei îndrăgostiţi de eleganţă.”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Asta înseamnă linii mai curate, modele florale, nelipsita dantelă. Aspecte care pot fi puse în valoare şi la nunţi, spun organizatorii de evenimente, care cred că noua tendinţă va pune în umbră moda Barbie din 2023.

Absenţa culorii, trendul lui 2024: urmează nunţi albe… ca zăpada

Dacă te gândeşti deja cum poţi folosi această non-culoare la nunta ta, află că albul stă la baza unui decor ireproşabil! Practic, este alegerea sigură la care poţi apela oricând… nu ştii ce să alegi! Totodată, este o opţiune inspirată şi pentru nunţile organizate în toiul iernii.

Pentru a păstra albul ca element-vedetă la nunta voastră, vă recomandăm să nu îl umbriţi, apelând la culori secundare, contrastante. Aveţi însă libertatea de a folosi accente aurii sau argintii, care amplifică atmosfera elegantă. Dacă doriţi, le puteţi transmite invitaţilor să respecte un anumit dress code: să se îmbrace complet în alb!”

(echipa Royal Palace Ballroom)

Imaginează-ţi şi cum ar arăta decorul, cu câteva lumânări uriaşe plasate ca elemente de decor, ici-colo, în salon! Atmosfera creată va fi, cu siguranţă, de poveste!

Aranjamentele florale albe, un spectacol în sine

Nunţile care aduc albul în centrul evenimentului sunt, de obicei, extrem de simple, dar de efect, aşadar nu exagera atunci când vine vorba despre decoraţiuni. În schimb, poţi să te axezi pe câteva aranjamente florale, care trebuie să fie, evident, albe!

„Aduceţi împreună orhideele, hortensiile, trandafirii şi crinii imperiali în aranjamente spectaculoase. Singurul ton diferit va fi verdele frunzelor, care va aduce o notă de prospeţime. Apelează pentru o ghirlandă uriaşă cu flori proaspete plasată exact la recepţie, un mod special de a le ura invitaţilor <<Bun venit!>> la evenimentul vostru!

(echipa Royal Palace Ballroom)

Mătasea şi dantela sunt materialele care se asortează cel mai bine cu o nuntă All White: foloseşte-le atunci când vine vorba despre husele scaunelor, dar şi pentru  a îmbrăca mesele. Vor crea, cu siguranţă, aerul romantic pe care îl cauţi!

Tortul alb, întotdeauna o alegere sigură

Alegând o nuntă în care albului îi revine rolul principal, nu mai ai nici grija torturilor complicate, în multe culori: un deliciu alb, aromat şi simplu va avea întotdeauna ceva special! Poţi să optezi pentru un desert cu etaje, decorându-l cu flori albe din zahăr.

Un deliciu dantelat, cu gust de bezea poate fi doar una dintre ideile de tort potrivit pentru o nuntă All White. Se asortează de minune cu un stil clasic sau vintage. Torturile cu aplicaţii de volane stilizate şi patternul de frunze albe reprezintă accesoriile perfecte ale unui deliciu de nuntă în tendinţe!

(echipa Royal Palace Ballroom)

Şi băuturile pot completa tematica aleasă: reţetele de cocktail cu rom alb şi piureuri de fructe exotice sunt o alegere delicioasă pentru adulţii care caută un strop de dulce în băuturile alcoolice. Fanii texturilor cremoase vor găsi absolut delicios cocktail-ul Banana Cream Pie, din rom, lichior de banane şi frişcă pufoasă! Invitaţii care încă nu au trecut de vârsta majoratului au la îndemână mocktail-uri la fel de gustoase, ca de pildă un Mojito cu mentă, sirop de șoc, suc de mere şi lămâie.

          Pentru idei originale atunci când vine vorba despre petreceri, apelează la specialiştii Royal Palace Ballroom, creatorii de vise care îţi transformă în realitate evenimentele pe care le-ai aşteptat o viaţă! Îi găseşti pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov.

          Ai la dispoziţie site-ul: https://royalpalaceballroom.ro/, dar şi pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/
          Pentru informaţii suplimentare poţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau poţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0