Rețetă negresă

Rețetă negresă

Descoperă cea mai bună rețetă de negresă! Cu margini crocante, mijloace fudgy și gust bogat de ciocolată, aceste negrese făcute în casă vor dispărea într-un timp scurt.

Lasă-te sedus/ă de aroma acestei prăjituri irezistibile.

Ingrediente pentru rețeta de negresă făcut în casă:

2 ouă + apă – Puteți folosi puțină apă împreună cu ouăle pentru a obține textura umedă și lipicioasă a negreselor din amestecul din cutie, fără a adăuga emulsificatori comerciali. Și deoarece această rețetă nu conține praf de copt, ouăle sunt esențiale pentru a ajuta prăjitura să se umfle în cuptor.

Zahăr pudră – Trucul pentru a obține această prăjitură făcuă în casă la fel ca cele din cutie! Zahărul pudră conține amidon de porumb, care ajută la îngroșarea aluatului fără aditivii chimici pe care i-ai găsi într-un amestec din cutie.

Cacao neîndulcită – Se recomandă să folosești cacao neîndulcită. Asigură-te că o cerni să nu se formeze cocoloașe!

Ulei – În timp ce multe rețete de negrese folosesc unt nesărat,  pentru această rețetă folosim ulei de canola, la fel ca amestecul din cutie. Puteți folosi și ulei de măsline.

Extract de vanilie – 1/2 linguriță de extract de vanilie îmbunătățește într-adevăr gustul de ciocolată.

Cum să faci negrese de la zero:

În primul rând, amestecă ingredientele uscate și cele umede în două boluri separate. Într-un bol mediu, combină zahărul, făina, zahărul pudră, cacao neîndulcită, ciocolata bucățele și sarea. Apoi, într-un bol mare, amestecă cu un tel ouăle, uleiul de măsline și apa.

Apoi, amestecă ingredientele umede și cele uscate. Presară amestecul de ingrediente uscate peste cel umed și amestecă ușor până la omogenizare. Aluatul va fi gros!

Apoi, toarnă aluatul într-o tavă de copt, la care adăugați foaia de copt. Folosește o spatulă de cauciuc pentru a întinde aluatul la toate cele patru laturi ale tavii și pentru a netezi suprafața deasupra. Amestecul va fi foarte gros – asta e în regulă.

În cele din urmă, pune tot la cuptor!

Transferă tava la cuptorul preîncălzit la 160 de grade Celsius și coace timp de 40 până la 45 de minute, până când o scobitoare inserată în mijlocul negreselor iese cu câteva firimituri atașate. Lasă negresele să se răcească complet înainte de a le tăia și de a le servi.

Citește și: Idei de rețete pentru cină – pentru momentele în care nu te poți decide ce să gătești

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0