Momente de tensiune între Lora și Delia – ce mesaje a arătat Lora

Momente de tensiune între Lora și Delia – ce mesaje a arătat Lora

În industria muzicală din România, două nume care atrag adesea atenția presei și a fanilor sunt Lora și Delia Matache. Ambele artiste au avut cariere de succes, cu numeroase hituri și premii în palmares, însă de-a lungul timpului au fost implicate în diverse controverse care au stârnit interesul publicului.

Cu toate acestea, în ultima perioadă au apărut speculații și zvonuri conform cărora cele două ar fi avut o dispută, alimentată și de declarațiile unor surse anonime. Cu scopul de a lămuri situația, Lora a ales să facă publice mesajele de pe rețelele de socializare dintre ea și Delia, subliniind că nu mai are rost să continue conflictele.

Lora a fost invitată la podcastul lui Jorge, unde a dorit să clarifice un subiect delicat – o presupusă ceartă cu Delia, legată de o melodie. Ambele artiste doreau să lanseze o nouă variantă a piesei „Fata de pe plajă”, deținută inițial de trupa Azur, al cărei refren a devenit viral pe TikTok.

Nelu Vlad, membru al trupei Azur, a declarat pentru Fanatik.ro că Delia Matache l-a plătit pentru drepturile de autor ale melodiei „Fata de pe plajă” și a semnat un contract cu ea. Ulterior, artistul a aflat că și Lora dorea să facă un remake al acestei melodii.

Nelu Vlad, membru al trupei Azur, a dezvăluit că Lora și casa de discuri ROTON au încercat să facă o variantă a melodiei „Fata de pe plajă” fără ca el să fie informat. Potrivit declarațiilor sale pentru Fanatik.ro, Lora și impresarul său au plecat în Dubai pentru a filma un videoclip la această melodie, care era interpretată și de Delia Matache. Nelu Vlad a semnat cu Delia pentru că aceasta l-a plătit, fără să știe că Lora avea și ea planuri să o cânte. „Eu nu știam că ei aveau planul ăsta. Am dat-o Deliei, am semnat-o. Acuma, ce-o fi, o fi!”, a declarat Nelu Vlad.

Într-un articol publicat recent, Lora a dezvăluit mesajele schimbate cu Delia într-o postare pe rețelele de socializare. În aceste mesaje, cele două artiste își arată sprijin și admirație, lăsând să se întrevadă o relație cordială între ele. Lora a subliniat că, deși există diferențe între ele, acestea nu justifică conflictele și că preferă să se concentreze pe munca lor și să nu alimenteze zvonurile și speculațiile.

Lora, cunoscută artistă, a fost invitată la podcastul lui Jorge, unde acesta a dorit să afle mai multe detalii despre presupusul conflict dintre Lora și Delia Matache. Într-un răspuns surprinzător, Lora a declarat: „Care? Ce controversă? Asta e cu Delia, ultimul mesaj, de ziua ei. I-am zis la mulți ani”, conform informațiilor obținute de la WOWbiz.ro.

Delia Matache, faimoasă cântăreață, a reușit să lanseze melodia înaintea Lorei, deși aceasta din urmă avea totul pregătit. Cu toate că Lora, iubita lui Ionuț Ghenu, se pregătea să lanseze melodia „Lololo”, Delia a luat-o înainte și a renunțat la proiect în momentul în care a aflat despre intențiile Lorei. Citește întreaga știre: Lora a arătat mesajele cu Delia, după ce s-a spus că s-au certat: „Cred că nu mai are rost să continuăm”.

Lora a adăugat că este important să existe respect între colegi, indiferent de diferențele dintre ei și că înțelege că industria muzicală poate fi competitivă, dar asta nu înseamnă că trebuie să existe conflicte și rivalități nejustificate. Ea a mărturisit că preferă să se concentreze pe cariera ei și să ofere fanilor săi muzică de calitate, în loc să se implice în controversii inutile.

De asemenea, Lora a apreciat și munca și talentul Deliei, menționând că o admiră pentru ceea ce realizează în industria muzicală și că nu are motive să se certe cu ea. Ea a subliniat că nu dorește să își piardă timpul și energia în conflicte și că preferă să rămână pozitivă și să continue să își construiască cariera pe propriile merite.

Aceasta nu este prima dată când cele două artiste sunt implicate într-o controversă. În trecut, au existat speculații și zvonuri despre o posibilă rivalitate între ele, alimentate de aparițiile lor în media și de comparațiile făcute între ele. Cu toate acestea, Lora a ales să răspundă acestor speculații cu maturitate și să arate că preferă să lase la o parte conflictele și să se concentreze pe cariera ei.

Declarațiile oferite de Lora au fost primite pozitiv de către fanii celor două artiste, care au apreciat gestul de a clarifica situația și de a promova un mesaj de respect și înțelegere între colegi.

Citește și: Survivor România 2023 – cum își schimbă strategiile concurenții rămași în competiție

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0