Natalia Mateuţ pe mâna esteticienilor! Vedeta a apelat la mai multe proceduri

Natalia Mateuţ pe mâna esteticienilor! Vedeta a apelat la mai multe proceduri

Natalia Mateuţ pe mâna esteticienilor! Primăvara a prins-o pe Natalia Mateuţ la estetician! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, dar şi fiica unui nume greu din fotbalul autohton nu este nicidecum adepta schimbărilor majore în ceea ce priveşte procedurile estetice, însă nu îşi refuză mici tratamente minim invazive, atunci când consideră că este cazul. De curând, vedeta TV a descoperit beneficiile celui mai… lăudat acid hialuronic din lume!

 

Dacă apelezi la aceste intervenţii, trebuie să mergi la cei mai buni!”

Ştie să îşi pună în evidenţă atuurile şi este extrem de grijulie cu fiecare apariţie. La fel de atentă este şi atunci când îşi alege specialiştii care se ocupă de frumuseţea ei. Natalia Mateuţ a trecut, în prima lună a primăverii, pragul unei clinici premiate la nivel naţional şi european, Beauty Art Aesthetics din Bucureşti, pentru… un mic răsfăţ!

 

Dragilor, pentru că este primăvară, trebuie să avem un ten luminos, aproape perfect! Spun <aproape> pentru că nu sunt neapărat adepta intervenţiilor, dar dacă este nevoie, de ce să nu le faci?! Iar dacă le faci, să le faci la cei mai buni! Aşa că eu am venit la Beauty Art Aesthetics, vă îndrum să veniţi aici, fetelor, pentru că merită! Sunt convinsă că o să fiu extrem de încântată!” , a declarat vedeta fanilor, într-o filmare realizată înainte de proceduri.

 

Ce spun medicii despre procedurile la care a apelat vedeta?

Pentru că a optat pentru intervenţii minim invazive, Natalia Mateuţ nu a petrecut nici foarte mult timp la clinică, şi nici nu a avut nevoie de recuperare. Medicii de la Beauty Art Aesthetics le dezvăluie celor interesaţi tot ce trebuie să ştie despre procedurile în vogă.

 

„Am realizat pentru pacienta noastră o augmentare a pomeţilor, cu ajutorul acidului hialuronic. Este o procedură relativ simplă şi extrem de căutată la ora actuală. Substanţa a fost injectată pentru a reface conturul facial şi a reda volumul pomeţilor. Ştergem astfel aspectul de chip obosit, căzut, reuşind, totodată, să corectăm volumetria facială.”

(Mădălina Brînduşescu, fondator şi owner clinică estetică)

 

Natalia Mateuţ, pe mâna esteticienilor! Vedeta a mai apelat şi la cel mai pur acid hialuronic, în cadrul unui tratament revoluţionar, care a ajutat-o să scape de ridurile tip „colier”, adică cele din zona gâtului, de cele mai multe ori neglijate de femei.

 

„Reprezentantele sexului frumos trebuie să ştie că pielea de pe gât este la fel de sensibilă şi de delicată precum pielea feţei, prin urmare are nevoie de o grijă specială. Profhilo este noul aliat al pielii împotriva îmbătrânirii, un tratament inovator, care oferă biomodelare şi pe care îl putem folosi cu succes inclusiv în zona gâtului, ajutând la umplerea ridurilor din interior. Vorbim despre un produs care are o concentraţie de trei ori mai mare de acid hialuronic faţă de alte produse injectabile.”

(Mădălina Brînduşescu, fondator şi owner clinică estetică)

 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA:

Ce întrebări să adresezi esteticianului la prima vizită? Specialiștii Beauty Art Aesthetics te lămuresc!

 

Stimulând producţia de colagen şi de elastină, acidul hialuronic se eliberează lent şi asigură efecte pe termen lung, care devin vizibile chiar din ziua tratamentului. În cadrul aceleiaşi şedinţe, Natalia Mateuţ a beneficiat şi de un tratament cu botox, cea mai folosită substanţă din cabinetele esteticienilor.

Blocând contracţiile muşchilor, toxina botulinică împiedică formarea ridurilor. În cazul de faţă, l-am utilizat pentru a şterge liniile din zona frunţii şi a ochilor. Pacienta se va bucura de efectele substanţei vreme de 4, 6 luni, ulterior muşchii îşi vor relua treptat activitatea.”

(Mădălina Brînduşescu, fondator şi owner clinică estetică)

 

Mare atenţie însă către ce medici vă îndreptaţi pentru această intervenţie: injectat fără tehnici avansate, botoxul poate împiedica expresiile naturale ale chipului, creând un aspect fals.

 

Cele mai apreciate rezultate se obțin prin intermediul tehnicilor exclusive de injectare. Vă invităm în clinica Beauty Art Aesthetics, pentru a descoperi procedurile potrivite pentru voi! Pe pagina de Instagram a clinicii: @beautyartaesthetics, dar și pe site-ul oficial: https://beautyartaesthetics.ro găsiți detalii suplimentare.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0