De la o afacere de apartament, la un nume important în domeniul frumuseții! Românca Florina Vălean le inițiază pe Norvegiene în procedurile cosmetice

De la o afacere de apartament, la un nume important în domeniul frumuseții! Românca Florina Vălean le inițiază pe Norvegiene în procedurile cosmetice

De la vis la realizare poate fi, uneori, doar un pas! Aşa a fost, cel puţin, în cazul Florinei Vălean, o româncă îndrăgostită de arta frumosului, care

De la vis la realizare poate fi, uneori, doar un pas! Aşa a fost, cel puţin, în cazul Florinei Vălean, o româncă îndrăgostită de arta frumosului, care acum le ajută pe norvegiene să ştie la ce trucuri să apeleze ca să se simtă bine în propria piele!

Expertă în proceduri cosmetice, Florina Vălean împărtăşeşte străinilor cunoştinţele ei, în cursurile pe care le organizează peste hotare şi în care prezintă noile tendinţe în materie de frumuseţe naturală şi seducătoare.

 

DIN ROMÂNIA, SUCCES ÎN “ŢARA FIORDURILOR”

Să schimbi complet mediul este, fără doar şi poate, o provocare! Florina Vălean nu doar că s-a adaptat rapid stilului de viaţă din Norvegia, ţara care a primit-o în urmă cu nici doi ani şi jumătate cu braţele deschise, dar a reuşit să îşi construiască şi o afacere de succes, într-un loc în care nu cunoştea pe nimeni: „Am avut în Cluj un business în domeniul frumuseţii. Fără nicio bază, am plecat alături de familie în Norvegia, cu gândul că aş putea să fac acolo ceea ce făceam în România – să pun un zâmbet pe chipurile clientelor mulţumite de rezultatele procedurilor mele cosmetice.”

Şi a reuşit! Atunci când pandemia de abia debuta, Florina Vălean a făcut un pas extrem de curajos: „Am intrat pe un grup de români din Norvegia, acolo unde am ataşat poze care arătau rezultatele muncii mele din trecut. La scurt timp, am primit cereri pentru a-mi oferi serviciile. Pentru asta a trebuit să îmi amenajez un spaţiu în propriul apartament din Bergen, pentru a-mi practica meseria.”

Cum cererile au început să crească, românca a fost nevoită să se extindă. Aşa a ajuns să deţină propriul salon, Florina Vălean DermoBeauty, într-un oraş din Norvegia cu sute de mii de locuitori: „Atunci am început să am şi primele cliente norvegiene, care au apreciat mult stilul meu de a lucra.”

Astăzi, Florina este în continuă dezvoltare: îşi aşteaptă clientele nu doar cu o gamă largă de servicii, care sunt în topul celor mai căutate proceduri de înfrumuseţare din lume, ci şi cu multă informaţie, pentru cele care doresc să înveţe tehnicile din spatele rezultatelor fără cusur.

 

TRUCURILE LAMINĂRII GENELOR ŞI SPRÂNCENELOR,

PREDATE PAS CU PAS

Laminarea genelor şi a sprâncenelor este unul dintre aceste cursuri. O procedură must have încă din 2020 în rândul celor care nu vor să mai piardă vremea cu machiajul, poate fi acum învăţată pas cu pas, mulţumită Florinei Vălean. Românca a început să teoretizeze tratamentele şi tehnicile moderne pentru norvegienele care vor să afle cum pot obţine gene lungi, fără rimel, şi sprâncene perfecte, fără creion: „Străinii au început să vadă cât de mult iubesc ceea ce fac. De altfel, ei s-au arătat şi deschişi să afle ce presupun procedurile pe care eu le fac, dincolo de ceea ce pot observa. Aşa că am cuprins toată informaţia şi toate trucurile pe care le cunosc în cursuri, pe care astăzi le predau cu drag în ţara de adopţie, Norvegia.”

Originară din Rusia, tehnica laminării presupune domolirea şi aranjarea firelor de păr rebele, devenind, împreună cu extensia de gene, cele mai populare tehnici de înfrumuseţare din salonul pus pe picioare de Florina Vălean.

 

Românca promite multe proiecte frumoase şi în viitor! Ca să fiţi la curent cu noutăţile, dar şi cu rezultatele procedurilor cu care a cucerit norvegienele, Florina Vălean vă invită pe pagina oficială de Instagram:   https://www.instagram.com/florina_valean_dermo_beauty_/

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0