Diferențele dintre Extensiile de Gene Fir cu Fir Ombre și Extensiile de Genele Fir Colorate. Tu le cunosti?

Diferențele dintre Extensiile de Gene Fir cu Fir Ombre și Extensiile de Genele Fir Colorate. Tu le cunosti?

În prezent, extensiile de gene fir cu fir ombre și cele colorate atrag atenția în lumea fascinanta a industriei de lash styling si beauty.

Fie că vorbim de nuanțe pastelate sau de culori stridente, este dificil să negăm că acest tip de extensii de gene fir cu fir are un impact vizual semnificativ. Cu toate acestea, înainte de a le oferi clientelor acest look, este esențial să înțelegem diferenta dintre cele doua tipuri de extensii de gene.

Există două opțiuni principale pentru genele colorate: extensiile de gene fir cu fir ombre și cele one tone  . Deși par asemănătoare la prima vedere, ele sunt foarte diferite și vor produce rezultate variate. Ca să înțelegeți mai bine asemănările și deosebirile dintre cele două tipuri de extensii de gene fir cu fir, am rugat-o pe Natalia Sîrbu, trainer, jurat, speaker internațional și brand ambasador al “Oko Lashes România” să ne exemplifice cât mai clar aceste aspecte.

  • Extensiile de Gene Fir cu Fir Ombre:

Extensiile de gene fir cu fir ombre au un aspect de dégradé, cu nuanțe mai închise la baza extensiei genei și treptat mai deschise spre vârf. De exemplu, există extensii ombre roz cu bază albă, ombre negre cu bază albă, ombre mov cu bază neagră, ombre roz cu bază neagră, etc. Genele ombre sunt atrăgătoare și arată bine pe orice tip de ochi, deoarece sunt mai deschise la vârfuri. Acestea sunt ideale pentru a adăuga o notă de culoare ochilor fără a apela la genele intr-un singur ton.

  • Extensiile de Genele Fir Colorate

Extensiile de genele fir cu fir colorate au o nuantă uniformă pe întreaga lungime a firului de geana. De exemplu, există extensii de gene roz, albastre, verzi, etc. Aceste extensii pot fi folosite singure sau combinate cu alte culori pentru a crea diferite aspecte. Extensiile de gene fir cu fir colorate nu sunt menite să imite genele naturale, ci să adauge o notă de personalitate pentru un efect dramatic sau distractiv.

  • Beneficiile Genelor Fir cu Fir Ombre:

Așa cum se întâmplă cu extensiile normale de gene, genele ombre pot adăuga volum crescut genelor naturale. Ele sunt ideale pentru oricine are gene rare sau mai scurte, deoarece rimelul colorat ar putea să nu fie suficient pentru a obține efectul dorit. Rimelul colorat va acoperi doar genele deja existente, în timp ce genele ombre vor da iluzia genelor mai lungi și mai dese. De asemenea, genele ombre permit creativitatea, combinând două culori sau chiar trei nuanțe pentru rezultate excelente.

La fel cum anumite extensii de gene fir cu fir colorate pot accentua anumite nuanțe si forme ale ochilor, extensiile de gene ombre pot face anumite culori ale ochilor să iasă în evidență.

În concluzie, extensiile de gene fir cu fir ombre sunt o opțiune subtilă pentru adăugarea unui efect de culoare la genele naturale, în timp ce extensiile de genele fir colorate oferă o notă de culoare uniformă și dramatică .

  • Cât durează extnsiile de gene fir cu fir ombre?

La fel ca și în cazul altor extensii de gene, extensiile de gene fir cu fir ombre pot dura până la 8 săptămâni. Genele ombre vor dura evident mai mult decât rimelul colorat (care poate fi pur și simplu spălat), ceea ce este important de luat în considerare, în special dacă ești indecisă.

Cu aceste tendințe în extensiile de gene fir cu fir, poți să îțidezvolți gama de servicii oferite în salonul și să-ți evidențiezi stilul unic cu ajutorul clientelor tale îndrăznețe. Indiferent dacă te inspiri din look-ul glamour al lui Kim Kardashian sau vrei să experimentezi cu extensii de gene fir cu fir colorate sau în degrade, există o tendință potrivită pentru fiecare.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0