Liftingul de sprâncene, o intervenție care câștigă popularitate

 Liftingul de sprâncene, o intervenție care câștigă popularitate

Sprâncenele groase şi arcuite au devenit un trend al ultimilor ani. Dacă forma acestora poate fi cosmetizată acasă ori la salon, poziţia lor ne poate pune ceva probleme. Ştiaţi că sprâncenele foarte joase ne fac să părem mai obosite, mai supărate şi mai triste?

Din fericire, esteticienii au rezolvarea! Ridicarea sprâncenelor cu ajutorul procedurilor nechirugicale îmbunătăţeşte nu doar aspectul lor, ci şi pe cel al frunţii, dar şi al zonei din jurul ochilor. Doctorul Alin Bortolini, medic specialist în chirurgie plastică şi estetică şi, totodată, fondatorul clinicii Be Perfect ne prezintă cum ne pot ajuta firele şi toxina botulinică să obţinem sprâncenele la care am visat dintotdeauna, simplu şi fără durere.

 

           

RIDICAREA SPRÂNCENELOR CU AJUTORUL TOXINEI BOTULINICE

În cazul în care doriţi o metodă mai simplă de ridicare a sprâncenelor, aveţi la dispoziţie şi toxina botulinică, doar că efectul nu se menţine mai mult de jumătate de an, moment în care puteţi repeta tratamentul. Toxina botulinică va fi injectată în unghiul extern al sprâncenei: „Toxina botulinică se mai poate injecta pentru atenuarea ridurilor dinamice (de expresie) din zona frunţii, dintre sprâncene şi de la comisurile laterale ale ochilor.”– dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

Procedura este simplă, durează doar câteva minute şi se face sub efectul cremei anestezice, pentru a atenua disconfortul.

 

“CHIRURGIA PRIVIRII”, PRIMA PRIORITATE A REJUVENĂRII FACIALE

Ridicarea sprâncenelor face mai mult decât să schimbe felul în care arată sprâncenele noastre. Atunci când luaţi decizia de a apela la această intervenţie, trebuie să vă gândiţi că, de fapt, contribuiţi la întinerirea întregii zone a ochilor. Pentru un rezultat spectaculos, liftingul de sprâncene poate fi combinat şi cu alte intervenţii: „Liftingul nechirurgical de sprâncene cu fire de suspensie se poate asocia şi cu toxina botulinică, cu acidul hialuronic sau cu blefaroplastia superioară şi inferioară.”– dr. Alin Bortolini, fondator Be Perfect

 

DE CE SĂ APELAŢI LA RIDICAREA SPRÂNCENELOR

Pentru că fiecare dintre noi are o fizionomie specifică, un control iniţial la cabinetul specialistului este absolut obligatoriu. În urma lui, expertul în frumuseţe nu doar că va analiza istoricul vostru medical, dar îşi poate da seama şi ce procedură vă avantajează mai mult. Doctorul Alin Bortolini ne prezintă motivele care pot crea aspectul de „sprâncene căzute”.

În cele mai multe cazuri, responsabil pentru acest rezultat deloc plăcut este procesul natural de îmbătrânire. Pe măsură ce pielea îşi pierde elasticitatea, distanţa dintre gene şi sprâncene se scurtează. De obicei, acest lucru se întâmplă după vârsta de 40-45 de ani.

Totodată, nu este mai puţin adevărat că poziţia naturală a sprâncenelor poate să nu ne avantajeze deloc. Este un alt caz în care ridicarea lor poate conferi un aspect mai plăcut întregului chip.

Asimetriile între sprâncene sunt alt motiv care ne poate trimite la medicul estetician. O sprânceană prea joasă, în raport cu cealaltă, poate să nu vă ofere imaginea dorită atunci când vă priviţi în oglindă, mai ales dacă urmăriţi perfecţiunea.

 

Frumuseţea are un nume: Be Perfect, locul care creează cea mai bună versiune a voastră: „BE PERFECT nu se limitează la a schimba doar o singură trăsătură a ta. Este despre a privi corpul în ansamblu şi de a-ți restabili proporţiile într-o armonie totală.”

Special pentru cei sau pentru cele care vor să se familiarizeze cu universul fascinant al procedurilor estetice, doctorul Alin Bortolini a lansat un canal de YouTube unic în România, unde puteţi urmări în ce constau cele mai populare intervenţii chirurgicale sau nechirurgicale: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini

Pentru  detalii, aveţi la dispoziţie numărul de telefon: 0767 373 328, adresa de mail: drbortolini@beperfect.ro, dar şi site-ul: https://beperfect.ro/. Pe doctorul Alin Bortolini îl găsiţi pe Facebook şi Instagram!

https://www.facebook.com/bortolini.alin

https://www.instagram.com/dr.bortolini/

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0