Florentina Opriș, chip perfect la 54 de ani! Află ce intervenții estetice o ajută să se mențină

Florentina Opriș, chip perfect la 54 de ani! Află ce intervenții estetice o ajută să se mențină

Spune despre ea că se simte ca un „diamant şlefuit”, iar noi am completa că şi străluceşte ca unul! Florentina Opriş ştie să îşi ascundă vârsta! Radiază de frumuseţe la 54 de ani, iar reţeta ei de fentare a timpului este simplă: un stil de viaţă sănătos, completat de mici intervenţii estetice, la nevoie. Chiar recent prezentatoarea emisiunii „Sport, Dietă şi o Vedetă” de la Kanal D a apelat, din nou, la ajutorul medicului Alin Bortolini. Ce proceduri a ales de această dată pentru un chip fără pic de riduri, aflaţi din rândurile următoare!

 

 

INTERVENŢIA CARE RECONTUREAZĂ CHIPUL INSTANTANEU, SECRETELE MEDICULUI

Florentina Opriş preferă să meargă la sigur atunci când vine vorba despre sănătate şi despre frumuseţe, drept care a ales acelaşi medic căruia să îi încredinţeze însăşi imaginea ei. Alături de specialistul în chirurgie plastică şi estetică, doctorul Alin Bortolini, vedeta a optat pentru două intervenţii estetice, efectuate în cadrul aceleiaşi vizite la cabinet. Prima dintre ele este căutată şi de vedetele de la Hollywood: conturarea mandibulară cu acid hialuronic.

FLORENTINA OPRIŞ: „Cu toţii ştim că un contur ferm pune mai bine în evidenţă trăsăturile chipului şi ne înfrumuseţează profilul, iar astăzi avem la îndemână proceduri minim invazive, care ne ajută să obţinem rezultatele dorite simplu şi fără perioade de recuperare. M-a tentat această procedură tocmai pentru că nu implică durere, iar rezultatele sunt instantanee. Este absolut uluitor ce poate face medicina estetică astăzi!”

Conturarea mandibulară realizată cu cea mai iubită substanţă, acidul hialuronic, conferă întregului chip un efect de reîntinerire, un aspect de faţă mai suplă, iar pielea îşi recapătă hidratarea, luminozitatea şi elasticitatea.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: Pentru că intervenţia ne ajută să echilibrăm sau să restabilim echilibrul chipului, efectul va fi unul extrem de natural. Conturarea mandibulară cu acid hialuronic ne ajută să sculptăm chipul prin injectarea substanţei în puncte-cheie ale feţei. În general, pacientele sesizează o întinerire cu până la 10 ani în urma acestei proceduri simple, dar de mare efect.”

În urma unui consult iniţial, doctorul Alin Bortolini a stabilit alături de Florentina Opriş tipul şi cantitatea acidului hialuronic. Injectată cu un ac extrem de fin direct sub piele, substanţa începe să acţioneze imediat, iar partea preferată a pacientelor este că acidul va continua să acţioneze şi în săptămânile de după intervenţie: produsul se va integra în ţesut şi va stimula producţia de colagen. Procedura pentru care a optat Florentina Opriş a durat nu mai mult de 45 de minute şi a implicat o singură injectare pentru obţinerea look-ului dorit.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „Pentru că zona mandibulei este mai puţin sensibilă, comparativ cu altele, disconfortul produs de procedură va fi minim. De obicei, rezultatele sunt chiar persistente în această zonă. Efectele unei astfel de proceduri durează, de regulă, până la 24 de luni, în funcţie de metabolismul pacientelor.”

 

FLORENTINA OPRIŞ, TRATAMENT CU CEA MAI IUBITĂ SUBSTANŢĂ

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Florentina Opriş a vrut să testeze şi efectele unei alte substanţe iubite din cabinetele esteticienilor: botoxul!

FLORENTINA OPRIŞ: „M-am îndreptat şi spre un tratament care mi-a fost de mare folos în zona superioară a chipului. Mi-am dorit o întinerire în adevăratul sens al cuvântului, însă păstrând proporţiile naturale, iar botoxul a fost una dintre primele substanţe la care m-am gândit şi de ale cărei beneficii am vrut să mă bucur.”

Florentina Opriş a vrut să scape de ridurile de expresie din zona frunţii, iar intervenţia a durat maximum jumătate de oră. Procedura este una simplă şi se realizează cu ajutorul unui ac extrem de fin.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „Injectată direct în muşchii feţei, toxina botulinică are rolul de a relaxa parţial şi temporar zona vizată, astfel că ridurile produse de contracţia lor vor fi şterse. Spre deosebire de tratamentul cu acid hialuronic, botoxul nu îşi arată efectele pe moment, ci la 3-10 zile de la intervenţia estetică. Botoxul este, cu adevărat, cel mai iubit tratament, cu milioane de injectări pe an în toată lumea.”

Efectul se menţine între 4 şi 6 luni, după care tratamentul poate fi repetat. Fiecare injectare va ajuta ridurile să reapartă mai puţin adânci.

 

 

Doctorul Alin Bortolini vă poate ajuta să descoperiţi tratamentele testate de Florentina Opriş, printr-o simplă programare la clinica pe care a fondat-o în Capitală, Be Perfect. Medicul vă așteaptă pe site-ul oficial al clinicii pentru a descoperi intervențiile estetice ale momentului: https://beperfect.ro/, dar și pe canalul de YouTube, singurul din România care arată pas cu pas cum au loc procedurile estetice: https://www.youtube.com/c/BePerfectbyDrBortolini/featured

 

           

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0