Inca un nou artist descoperit de Marius Moga. Vezi despre cine este vorba

Inca un nou artist descoperit de Marius Moga. Vezi despre cine este vorba

Sayra, o noua voce in peisajul muzical, descoperire uluitoare de catre Marius Moga. Sayra lanseaza prima sa piesa, TU, o piesa despre trecut, despa

Sayra, o noua voce in peisajul muzical, descoperire uluitoare de catre Marius Moga.

Sayra lanseaza prima sa piesa, TU, o piesa despre trecut, despartiri, emotii.  Noua piesa este dedicata tuturor celor care au suferit din dragoste si nu numai . ,,Tin foarte mult la piesa ,,TU” . Este prima piesa cu care m-am identificat de cand am inceput colaborarea muzicala alaturi de echipa DeMoga  Music. Sper sa ajunga la sufletele oameniilor si sa aiba success. A fost o super colaborare, mult peste asteptarile mele. Acum pregatesc noi piese si petrec foarte mult timp in studio “, declara Sayra.

Sayra are 21 de ani si este studenta la Facultatea de  Design Vestimentar din Marbella, Spania. Si-a dorit sa se exprime prin arta inca de la o varsta frageda. Acum e pregatita sa cocheteze cu ambele laturi artistice( muzica si designul).

Pe langa faptul ca Sayra canta, ea a trecut si la statutul de compozitor. ,,TU” a fost compusa de Sayra, Stefan Ionita si Antonia Stancu, produsa de Stefan Ionita in studiorile DeMoga Music. Videoclipul a fost regizat de Silviu Mindroc si produs de Sunrise Productions.

Artista isi doreste cat mai multe colaborari, iar muzica ei sa ajunga la sufletele oameniilor.

Piesa este disponibila pe canalul de youtube al Sayrei.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0