Hugh Jackman a primit vestea că a învins cancerul de piele

Hugh Jackman a primit vestea că a învins cancerul de piele

Actorul australian Hugh Jackman a urmat ani de tratament pentru carcinomul bazocelular, un tip de cancer de piele care se dezvoltă inițial în celulele care căptușesc partea inferioară a stratului cel mai extern al pielii și care reprezintă aproximativ 75% din toate cazurile de cancer de piele.

În Australia sunt înregistrate cele mai multe cazuri de cancer de piele, cu peste 11.500 de persoane diagnosticate cu melanom și aproximativ 434.000 tratate pentru alte tipuri de cancer de piele în fiecare an.

Jackman a fost tratat de mai multe ori pentru o formă de cancer de piele numită carcinom bazocelular, după ce i-au fost îndepărtate celule canceroase în 2013, iar de atunci a avut cel puțin șase proceduri.

Actorul de la Hollywood a a făcut o actualizare a stadiului său : „Vă mulțumesc tuturor pentru iubire. O simt! Și mulțumesc mass-mediei pentru ajutorul acordat în răspândirea acestui mesaj foarte important.”

„Vă rog să nu uitați să purtați cremă cu protecție solară cu un nivel ridicat de SPF (indiferent de sezon). Cu drag, HJ.”

La începutul acestei săptămâni, Hugh Jackman a publicat un scurt videoclip, spunându-le fanilor săi că a fost supus testelor medicale după o nouă teamă de cancer de piele.

Purtând un plasture la capătul nasului, actorul în vârstă de 54 de ani, cunoscut pentru filme precum „The Greatest Showman”, „Logan” și „Les Miserables”, a spus: „Am vrut să auziți de la mine, în caz că cineva mă vede pe stradă sau în altă parte.”

El a spus despre forma sa de cancer că este rezultatul „unor lucruri care s-au întâmplat acum 25 de ani și care ies acum la suprafață”, și a folosit din nou ocazia pentru a îndemna oamenii să poarte cremă de protecție solară, spunând: „Puneți cremă de protecție solară. Vă veți simți totuși minunat afară. Bine. Vă rog să fiți în siguranță.”

Jackman a promis că își va ține urmăritorii la curent imediat ce va primi un rezultat de la „minunatul” său medic.

Citește și: „Am ales să supraviețuiesc”. Jeremy Renner, primul interviu după ce a fost strivit de un plug de zăpadă

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0