Fancisca a chefuit la nuntă până în zori

Fancisca a chefuit la nuntă până în zori

Invitații nu se mai dădeau plecați de la nunta Franciscăi cu Bogdan Lățescu. Evenimentul a avut loc la Botoșani, orașul natal al artistei, și de atunci deși s-a scurs mai bine de o săptămână, încă se mai vorbește de petrecerea de nuntă a celor doi. O contribuție pentru evenimentul perfect al artistei au avut-o și artiștii invitați să cânte.

Pentru nunta Franciscăi și a lui Bogdan Lățescu s-au făcut pregătiri intense. Cântăreața a fost mereu în atenția fotografilor Bogdan și Ramona Todireanu, dar și a echipei de operatori Comystudio, aflată în priză încă de la primele ore ale dimineții. Ei au surprins pe camere toate momentele emoționante și importante.

Nu au fost ratate nici momentele artistice. Iubita orchestră Dorul Basarabiei de la Chișinău, în frunte cu Corneliu Botgros, Nicolae Botgros și Ion Paladi, a ridicat oamenii de pe scaune încă de la primele acorduri. Invitații, indiferent că erau moldoveni, olteni sau bucureșteni, au dansat până dimineață în câteva rânduri de hore vesele.

Adi Cristescu, show total la nunta Franciscăi

Nici Adi Cristescu nu s-a lăsat mai prejos! Artistul acompaniat de band-ul său au făcut show total cu mirii și invitații, interpretând cele mai îndrăgite hituri într-o manieră adaptată la stilul său unic, cu care și-a câștigat o mulțime de fani. Adi Cristescu a fost și gazda evenimentului. Momentele speciale ca valsul mirilor, precum și cele de tradiție ca dezgătitul miresei și aruncatul buchetului au fost sarea și piperul petrecerii de nuntă a Franciscăi.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0