Mădălina Brândușescu a adus Beauty Art Aesthetics în topul clinicilor din România

Mădălina Brândușescu a adus Beauty Art Aesthetics în topul clinicilor din România

Este numărul 1 in topul clinicilor de profil din România. Este condusă de o femeie inteligentă, independentă și frumoasă. Are în spate o echipă de profesioniști. Îți poate aduce zâmbetul pe buze într-o clipă. Îți poate îndeplini orice vis. Clinica Beauty Art Aesthetics a început cu o dorință, apoi s-a concretizat în ceea ce este astăzi: un refugiu pentru cei care își doresc să fie… perfecți!

„În momentul în care iubești ceea ce faci nu ești nevoit să muncești nici măcar o zi din viața ta. De aceea, consider că în fiecare dimineață clinica pe care o conduc, pasiunea pentru frumos și lucrurile minunate pe care doctorii noștri le realizează îmi oferă cea mai puternică motivație”, povestea Mădălina Brândușescu.

Clinica Beauty Art Aesthetics a primit numeroase premii de excelență

Clinica Beauty Art Aesthetics a fost premiată la gala Health, Beauty &Lifestyle Awards, eveniment aflat la prima ediție și organizat de Flavia Covaciu și Oana Irimia. Anterior acestei gale, clinica, prin Mădălina Brândușeșcu, a obținut premii atât în 2018, la Gala Femei de Succes, cât și la Gala Performanței și Excelenței.

„Am muncit mult și iată că am ajuns una dintre clinicile de estetică de top din România. Încrederea pacienților noștri, mulți dintre ei fiind persoane publice, ne confirmă că suntem pe drumul cel bun. În fiecare an ne străduim să venim cu cele mai noi tehnologii existente pe piață. Avem paciente din toată țara și curând ne vom extinde și vom deschide alte locații în mai multe orașe din România“, a declarat managerul Clinicii Beauty Art Aesthetics.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0