Francisca a arătat ca o prințesă în rochia de mireasă

Francisca a arătat ca o prințesă în rochia de mireasă

Nu e ușor să mulțumești o mireasă, care vrea să arate perfect în ziua nunții. Francisca, însă, a fost pe deplin încântată de rochia ei de prințesă care a transpus-o într-o poveste la momentul în care a pășit în fața altarului, la Botoșani, orașul ei natal. Artista a apelat pentru styling la Lucy Faur, iar Strada Boutique by Georgiana Stavrositu a reușit în timp record să-i creeze solistei ținuta mult visată.

Francisca a optat pentru un design care să-i pună în valoare silueta. Rochia a fost făcută din tafta de mătase cu aplicații prețioase, cusute manual, desigur, o rochie în stil prințesă care a făcut-o să se simtă întocmai.

„Vorbim despre o rochie din tafta duchesse fără elastan. Modelul a fost ales în așa fel încât să pună în evidență formele corpului. Decolteul a fost generos, cu design grafic, iar benzile de pe umăr îi dădeau un rafinament aparte, ce te duce cu gândul la nunțile regale. Francisca a făcut o singură probă, a vrut buzunare la rochie și șliț până sus, iar în două săptămni totul era gata făcut și creația i-a venit ca turnată”, au dezvăluit stilistele miresei.

Artista a fost fericită nu doar că modelul i s-a potrivit ca o mănușă, ci și că a putut dansa o noapte întreagă fără ca ținuta să fie o corvoadă. „Rochia mea perfectă mi-a permis să țopăi toată noaptea nunții! Stada Boutique și Lucy Faur au creat combinația perfectă între eleganță și confort! Vreau să mulțumesc din suflet”, a spus Francisca.

Francisca, verighete cu diamante albe și negre

Francisca și soțul ei Bogdan Lățescu au avut niște verighete unicat, încrustate cu diamante albe (a miresei) și diamante negre (a mirelui) și personalizate, cu inițialele celor doi.

Bijuteria Jasmin s-a ocupat ca modelele să fie pe gustul mirilor.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0