Este timpul să îți transformi casa, cu mobila de living și mobila de hol. Iată câteva idei practice, direct de la specialiști

Este timpul să îți transformi casa, cu mobila de living și mobila de hol. Iată câteva idei practice, direct de la specialiști

Amenajarea unei locuințe ar trebui să înceapă… din hol, acel spațiu care este, de fapt, mai mult decât un coridor ce face legătura între încăperi. Este primul contact al invitaților cu locuința ta și deci un punct de interes pentru toți cei pasionați de amenajări interioare. Specialiștii home deco de la inovelty.ro ne dezvăluie cum mobila de living și mobila de hol  transformă aceste spatii din punct de vedere funcțional și estetic.

Mobila de hol, cartea de vizită a locuinței tale

Holul este cel dintâi spațiu care le dezvăluie musfarilor câte puțin din povestea, din gusturile și din preferințele tale. Poate oferi o primă impresie memorabilă, dacă știi să „îl îmbraci” în acord cu stilul tău și să îl faci nu doar plăcut estetic, ci și funcțional, pentru a-ți adăposti hainele, încălțămintea și obiectele de uz zilnic. Specialiștii de la inovelty.ro recomandă ca prim element necesar din categoria mobilă de hol să fie un cuier cu oglindă și spații de depozitare.Este un ansamblu care nu doar că va oferi impresia de loc încăpător, dar te va ajuta să rămâi și organizat! Cheile, pălăriile și gecile tale au acum un spațiu doar al lor, iar tu le vei găsi confortabil, lângă ușă, oricând ai nevoie de ele.

Banca cu Spațiu de Depozitare,  un element extrem de practic

          O altă alegere interesantă pentru amenajarea holului este și banca cu spațiu de depozitare, extrem de utilă mai ales celor care niciodată nu consideră că au suficiente locuri pentru a-și organiza multele lucruri din casă. Această piesă de mobilier are dublu rol: te poți așeza confortabil ca să te încalți înainte să ieși din casă, dar în același timp ascunde sub capac un spațiu special pentru obiectele și accesoriile pe care chiar nu mai știai unde să le pui!

Mobilier Living: confort și eleganță în inima casei tale 

Știai că mobilierul de living completează povestea pe care o începi încă din hol? Tocmai de aceea, trebuie să acorzi puțină atenție următorului aspect: alege să aibă același stil, pentru a nu te trezi cu o locuință decorată pestriț. Specialiștii de la inovelty.ro recomandă în reamenajarea livingului ansamblul cu iluminare LED, o alegere care adaugă un strop de rafinament spațiului de zi. Lumina LED, care amplifică senzația de confort, va putea fi reglată, în așa fel încât tu să îți creezi ambientul dorit. Ansamblul de living de acest tip este piesa centrală a încăperii și aduce cu sine un aspect modern, umplând camera.

Și pentru că tot discutăm despre elemente în tedințe, ce ar fi să completezi imaginea cu o bancă în stil art-deco, din catifea muștar, cu accente aurii? Da, stilul art-deco revine în atenția pasionaților de amenajări interioare în 2023, iar această bancă are toate șansele să fie o piesă de rezistență în livingul tău proaspăt renovat! Culoarea muștar este oricum la modă, tapițeria din catifea conferă un aspect sofisticat, în timp ce designul geometric al băncii completează perfect decorul în pas cu vremurile.

„Amenajarea locuinței nu a fost nicicând mai simplă! La inovelty.ro căutăm să inovăm modul în care tu îți transformi spațiul într-o oază de relaxare. Oferim mobilă de înaltă calitate, cu design special, care îmbină latura estetică și cea practică. Știm că amenajarea holului și livingului sunt deosebit de importante pentru designul întregii locuințe, tocmai de aceea îți punem la dispoziție numeroase piese de mobilier, din care sigur le vei găsi pe cele potrivite ție.”

(Raul Dumitru, CEO inovelty.ro)

Cu mobilier de calitate și design inovator, casa ta va deveni un spațiu funcțional și estetic, în care îți vei întâmpina cu mândrie oaspeții!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0