O nuntă cu parfum! Cum să alegeți florile la evenimentul vostru?

O nuntă cu parfum! Cum să alegeți florile la evenimentul vostru?

Florile sunt acele elemente esenţiale ale unei nunţi, întrucât completează perfect cadrul evenimentului vostru. Doar că alegerea lor poate fi mai dificilă decât vă închipuiţi, mai ales dacă nu ţineţi cont de faptul că ele trebuie să facă parte dintr-un tot. Consultanţii de la Royal Palace Ballroom vă îndrumă spre alegerea decoraţiunilor florale potrivite, pentru un eveniment de bun gust.

 

 

FLORILE POTRIVITE TREBUIE SĂ ŢINĂ CONT DE CÂTEVA CRITERII. LA CE SĂ FIŢI ATENŢI?

Florile preferate ale mirilor sunt, de obicei, alese să compună aranjamentele de la nuntă. Totuşi, nu este un criteriu universal valabil. Indiferent cât de mult v-ar plăcea, de pildă, trandafirii roşii este puţin probabil ca ei să fie o opţiune la care să puteţi apela în orice context. În primul rând, culoarea lor puternică va fi greu de asortat dacă decideţi să aveţi o nuntă în nuanţe la fel de tari. Tocmai de aceea, paleta de culori a evenimentului este un criteriu care vă poate ghida în alegerea florilor potrivite.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Optaţi pentru culori complementare. Decoraţiunile florale ar trebui să evidenţieze restul elementelor din salon, nu să le umbrească sau să creeze un cadru aglomerat, obositor. Dacă în locaţia aleasă predomină nuanţele de ivory, recomandăm florile albe, roz, mov. Uneori, florile pot fi pata de culoare necesară. Dacă aveţi o locaţie unde predomină gri, puteţi opta, de pildă, pentru aranjamente în nuanţe de galben intens.

Dacă sunteţi în căutare de flori roz, puteţi să vă orientaţi către trandafiri, garoafe, lalele, orhidee sau crini. Dacă roşul este culoarea pe care o vreţi, optaţi pentru gerbera, trandafiri sau dhalia. Lavanda, liliacul, anemona sau irisul sunt potrivite dacă vreţi o nuntă în nuanţe mov.

Şi stilul abordat este un criteriu în alegerea florilor potrivite!

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: Dacă vă doriţi o nuntă glamour, recomandăm orhideele albe. Dacă vreţi un vibe rustic la evenimentul vostru, orientaţi-vă spre floarea soarelui. Pentru o petrecere în grădină, optaţi pentru multă verdeaţă şi trandafiri roşii. De la o nuntă modernă, în schimb, nu trebuie să lipsească pretenţioşii crini.”

Nu uitaţi nici de anotimpul în care are loc evenimentul vostru! Există un trend care nu pare să se demodeze prea curând atunci când discutăm despre decorurile pentru nunţi: florile de sezon. Ele sunt o opţiune excelentă nu doar pentru că  marchează anotimpul în care are loc nunta voastră, ci şi datorită preţurilor lor mai mici. În plus, specialiştilor le va fi mai uşor să găsească plantele dorite atunci când este vremea lor.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM: „Dacă nunta are loc iarna, puteţi alege aranjamente florale în nuanţe albe, care ne amintesc de zăpada imaculată, precum crini, orhidee albe sau trandafiri albi. Pentru un plus de originalitate, puteţi adăuga felii de portocale sau beţişoare de scorţişoară printre flori, care vor crea o experienţă senzorială deosebită! Dacă, din contră, nunta voastră are loc vara, vă puteţi orienta către buchete multicolore, formate din trandafiri, lalele, bujori sau hortensii.”    

 

CUM PUTEŢI DECORA UN SALON DE EVENIMENTE?

Indicat este să comandaţi florile cu minimum două săptămâni înainte de nuntă, pentru a vă asigura că veţi avea la petrecere absolut toate aranjamentele dorite. Nu uitaţi că nu vor fi deloc puţine! În afară de buchetul miresei şi cele pentru naşă şi pentru domnişoarele de onoare sau de aranjamentele adăugate la lumânări ori în biserică, plantele colorate şi parfumate trebuie să împodobească în mod armonios întreaga locaţie unde aţi decis să faceţi evenimentul.

ECHIPA ROYAL PALACE BALLROOM:  Mirii optează să decoreze cu flori masa cu şampanie unde vor fi primiţi invitaţii. O arcadă cu flori plasată exact la intrarea în local este o altă cerinţă frecventă în rândul clienţilor noştri. De aranjamente va fi nevoie şi pe masa invitaţilor şi, desigur, la prezidiu, acolo unde mirii optează pentru flori în cascadă. Există, desigur, şi panouri realizate din flori care vor reprezenta cel mai căutat cadru pentru poze de la evenimentul vostru! Mirii care caută o nuntă ieşită din tipare optează pentru aranjamente plutitoare, acele flori suspendate care creează un efect vizual special!”

 

CARE SUNT CELE MAI POPULARE FLORI LA NUNTĂ?

Este esenţial să îi transmiteţi wedding plannerului vostru toate cerinţele legate de alegerea florilor, pentru ca nunta să vă reprezinte în totalitate. Doar aşa veţi putea obţine aranjamente personalizate şi originale. Luaţi în considerare textura şi parfumul plantelor şi limitaţi-vă la maximum trei culori şi la câteva tipuri de flori. Dacă vreţi să mergeţi „la sigur” puteţi să vă orientaţi către acele flori clasice folosite la nunţi: freziile, hortensiile, trandafirii şi gladiolele sunt cele mai populare alegeri.

 

 

 

Consultanţii Royal Palace Ballroom sunt pregătiţi să vă transforme nunta visată în realitate. Pentru a afla cele mai noi tendinţe, dar şi sfaturi avizate despre organizarea unui eveniment de la care nu lipseşte nimic, specialiştii celui mai nou local de petreceri vă aşteaptă la un pas de Capitală!

Găsiţi Royal Palace Ballroom pe strada Mihai Eminescu, la numărul 87, în comuna Tunari, din judeţul Ilfov, dar şi pe site-ul oficial:  https://royalpalaceballroom.ro/ şi pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/royalpalaceballroom/ Pentru informaţii suplimentare, puteţi apela numărul de telefon: 0748 018 018 sau puteţi scrie un mail la adresa: office.royalpalace@gmail.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0