Cristiano Ronaldo, vinovat pentru divorțul anului? Tom Brady a decis asta după o discuție cu el

Cristiano Ronaldo, vinovat pentru divorțul anului? Tom Brady a decis asta după o discuție cu el

Tom Brady (45 de ani), legendarul jucător de fotbal american, și Gisele Bundchen, soția sa, ar fi decis să divorțeze.

Căsnicia lor atârna de un fir de ață de mai mult timp, iar acum Gisele ar fi decis să apeleze la avocați pentru a divorța. Motivul? Brady a revenit în fotbalul american la doar o lună după anunțul retragerii din februarie.

De ce a decis Tom să revină? Pe 12 martie asista la un meci între Manchester United și Tottenham, scor 3-2, în care Cristiano Ronaldo a dat 3 goluri. După partida din Premier League, Ronaldo și Brady au discutat preț de câteva minute pe gazonul de pe Old Trafford.

În urma conversației și a prestației lui Ronaldo, Brady a decis să revină în fotbalul american, la Tampa Bay Buccaneers. „În ultimele două luni am realizat că locul meu este tot pe teren și nu în tribune. Acel moment va veni, dar nu acum”, transmitea Brady în martie.

 

Gisele Bundchen, furioasă că Brady a revenit în fotbalul american

Anunțul revenirii a înfuriat-o pe Gisele, mai ales că Tom nici măcar nu s-a consultat cu soția lui în această privință. În plus, decizia retragerii venise în primul rând la îndemnul lui Gisele, care își voia soțul mai aproape de familie.

Relația s-ar fi răcit definitiv în august, când modelul brazilian a decis să se mute din casa în care locuia cu Tom Brady. În plus, ea nu a fost prezentă la primul meci jucat de în acest sezon de echipa lui Brady.

„Acum nu mai există cale de întoarcere. Cei doi au angajat deja avocați și analizează ce presupune o separare: cine primește ce și cum se împart finanțele”, a transmis o sursă pentru Page Six.

Vezi continuarea pe : https://www.gsp.ro/gsp-special/stiri-extrasport/cristiano-ronaldo-tom-brady-gisele-bundchen-divort-676603.html

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0