Cele mai frumoase torturi de Sfântul Andrei au aroma… Dulcinella!  Vedetele au fost răsfățate cu delicii de sărbătoare

Cele mai frumoase torturi de Sfântul Andrei au aroma… Dulcinella! Vedetele au fost răsfățate cu delicii de sărbătoare

Cel mai mare lanţ de cofetării de peste Prut, care, are în prezent zeci de magazine deschise şi în România, şi-a cinstit sărbătoriţii. De Sfântul Andr

Cel mai mare lanţ de cofetării de peste Prut, care, are în prezent zeci de magazine deschise şi în România, şi-a cinstit sărbătoriţii. De Sfântul Andrei, Dulcinella le-a pregătit surprize dulci vedetelor care au onorat-o mereu cu prezenţa la cele mai noi inaugurări. Andra Gogan, Francisca, LouLou şi Andrei Ştefănescu au primit torturi spectaculoase, cu aromele lor preferate, din partea artizanilor gustului delicios. Dincolo de aromă, vedetele au rămas plăcut impresionate de aspectul deliciilor.

 

ANDRA GOGAN, TORT SPECIAL PENTRU NOUA REUŞITĂ!

Andra Gogan a primit din partea echipei Dulcinella un tort în culoarea ei favorită: roz. Desertul cu gust irezistibil de ciocolată este mai mult decât o urare de „La mulţi ani”! Celebrează, totodată, şi cea mai nouă reuşită a vedetei, care a atins un record pe platforma TikTok. Andra Gogan a ajuns recent la pragul de 9 milioane de abonaţi, cel mai mare număr din România.

Deliciul a fost decorat cu tot ceea ce vedeta iubeşte: muzica şi reţelele de socializare, acolo unde se bucură de un succes fenomenal!

 

 ARTISTA FRANCISCA, O ANDREEA… SUB ACOPERIRE

Puţini ştiu că pe Francisca, artista care seamănă leit cu Kim Kardashian, o cheamă şi Andreea. Însă experţilor Dulcinella nu le scapă niciun detaliu, aşa că au ţinut să o răsfeţe de Sfântul Andrei cu un tort din ciocolată, cu decor exotic, care a reprezentat pentru vedetă o surpriză totală, cu adevărat.

Dacă tot a fost pe 20 noiembrie ziua mea de naştere, iar al doilea prenume este Andreea, mai ai şi familie mare şi oameni dragi, clar sărbătorile ţin 10 zile! Cum visez la o vacanţă şi la flamingo roz, dar sunt plină de treburi, Dulcinella mi-a trimis  un tort pe sufletul şi pe inima mea.” – Francisca, artistă

 

 

LOULOU, SURPRIZĂ CU IZ… EXOTIC

De o surpriză dulce a avut parte şi LouLou, Andreea Lazăr. De ziua onomastică, artista a primit acasă… un pachet special! Un tort decorat cu ceea ce artista îndrăgeşte cel mai mult: florile. Compoziţia a fost una exotică. Ananasul, portocalele, kiwi şi frişca au făcut echipă, pentru un gust care aduce aminte de zilele de vară, petrecute pe plajă, departe de casă.

Încântată de cadoul delicios, LouLou a transmis un mesaj special pentru Dulcinella pe pagina ei de Instagram: „Mulţumesc că v-aţi gândit la mine, vă mulţumesc pentru gândurile bune şi sper că tot ceea ce mi-aţi dorit mie, să vi se întâmple şi vouă!

 

ANDREI ŞTEFĂNESCU, VIZITĂ SPECIALĂ PE PLATOURILE DE FILMARE

Experţii Dulcinella i-au urat „La mulţi ani” în felul lor şi lui Andrei Ştefănescu. Pentru că este mereu ocupat, prins între concerte şi televiziune, echipa Dulcinella i-a livrat artistului surpriza direct în locul în care îşi petrece cel mai mult timp: pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

O combinaţie elegantă de bleumarin şi auriu la exterior, tortul Dulcinella l-a dus pe artist direct cu gândul la următoarea vacanţă, căci gustul său a fost fuziunea   perfectă între ciocolată, frişcă şi fructe exotice apetisante.

 

 

Torturile pe care vedetele le-au primit pot ajunge şi la dumneavoastră, printr-o simplă comandă la numărul: 0749.022.224. Experţii Dulcinella vă aşteaptă în cele peste 50 de locaţii, dar şi pe site-ul oficial: www.dulcinella.ro, să descoperiţi toată gama de produse pe care v-au pregătit-o. Reţete originale sau tradiţionale fac deliciul a mii de clienţi care aleg zilnic cofetăriile Dulcinella, un brand care a luat naştere peste Prut în urmă cu 15 ani.

Ca să fiţi la curent cu toate noutăţile din universul Dulcinella, vă invităm şi pe paginile oficiale ale cofetăriei:

Facebook: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/dulcinella.ro/

 

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0