Adina Heaven, cadou special: a dat timpul înapoi pentru mama ei!

Adina Heaven, cadou special: a dat timpul înapoi pentru mama ei!

Adina Postelnicu și mama ei, Emilia, au o relație de poveste! Artista îi demonstrează, cu fiecare ocazie, celei care i-a dat viață iubirea pe care i-o poartă. Recent, i-a făcut un cadou cu totul deosebit: i-a arătat că anii din buletin nu se reflectă pe chip, atunci când apelezi la magia intervențiilor estetice! Ce procedură în vogă a ales Adina pentru mama ei, dar și la ce specialist preferat de multe dintre vedetele de la noi a apelat, aflați dintr-un material în exclusivitate.

 

AM VRUT SĂ O ÎNTINERESC PE MAMA CU CEL PUȚIN 15 ANI!

Blefaroplastie superioară se numește intervenția-surpriză aleasă de Adina pentru mama ei. Mai simplu spus, chirurgia pleoapelor, o procedură care promite întinerirea la care cu toții visăm și care este aleasă an de an de zeci de mii de femei și de bărbați, de pe întreg Globul.

ADINA POSTELNICU: „Este normal ca trecerea timpului să afecteze organismul în multe moduri. Acest proces se reflectă inclusiv la nivelul pleoapelor, care capătă un aspect căzut. Eu tocmai asta am vrut să contracarez. Mi-am dorit să o întineresc pe mama cu cel puțin 15 ani și să îi redau acel aspect fresh. Sunt extrem de încântată că am și reușit acest lucru!

Alegerea procedurii a fost la fel de simplă precum cea a medicului către care s-a îndreptat și alături de care a pus la cale această surpriză frumoasă: doctorul specialist în chirurgie plastică și estetică, Alin Bortolini, fondatorul clinicii Be Perfect, este ajutorul de nădejde al Adinei, atunci când aceasta își dorește să îi dea timpului timp.

ADINA POSTELNICU: „Îl cunosc de ceva vreme pe medicul Alin Bortolini. Este, de altfel, singurul în care am încredere atunci când vine vorba despre intervenții estetice făcute cu bun gust și cu măsură. Rezultatele întotdeauna naturale m-au făcut să o las și pe mama pe mâinile sale, fără să stau pe gânduri.

 

CUM A DECURS INTERVENȚIA CU REZULTATE PE VIAȚĂ

Medicul Alin Bortolini ne-a dezvăluit în ce constă intervenția care îmbunătățește aspectul zonei ochilor și care are mai mult decât un rol estetic.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „În cazul pacientei noastre, blefaroplastia superioară a fost un mix între necesitate și dorința de a recăpăta acel aspect tânăr în zona ochilor. Atunci când există un exces mare de piele, câmpul vizual ni se reduce simțitor. Intervenția despre care discutăm ne poate ajuta să luptăm cu pielea căzută care apasă pe gene și care ne afectează mai ales vederea periferică.”

În sine, procedura nu este deloc una complicată. În cazul de față, a durat o oră și nu a necesitat internare, astfel că în aceeași zi  Adina și-a putut lua mama acasă.

ALIN BORTOLINI, FONDATOR BE PERFECT: „În cadrul intervenției realizată sub efect anestezic local, am eliminat excesul de piele și de grăsime de la nivelul pleoapelor superioare, prin incizii fine. Rezultatul este cu adevărat unul spectaculos, iar partea și mai bună este că întotdeauna atunci când procedura este realizată corect și complet efectele sale pot dura întreaga viață!”

Singurul lucru pe care l-a mai avut de făcut ulterior pacienta a fost să revină la cabinet, pentru a elimina firele de sutură, la o săptămână distanță de la intervenție.

Adina Postelnicu a apelat și ea recent la magia procedurilor de înfrumusețare realizate în cadrul clinicii fondate de doctorul Alin Bortolini: a descoperit câtă putere are acidul hialuoronic asupra chipului, dar și cât de eficientă este terapia PRP la nivelul scalpului.

Premiat în nenumărate rânduri pentru realizările sale din domeniul frumuseții, specialistul Alin Bortolini a dat startul singurului canal de YouTube din România care prezintă cum decurg cele mai populare intervenții estetice, dar și testimoniale ale pacienților.

Mai jos, aveţi la dispoziţie datele de contact ale clincii:

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0