Anda Adam a venit din Republica Dominicană în cârje

Anda Adam a venit din Republica Dominicană în cârje

Experiență nefericită pentru Anda Adam la Exatlon, emisiune-concurs de la Kanal d care este în plină desfășurare în Republica Dominicană. Artista s-a

Experiență nefericită pentru Anda Adam la Exatlon, emisiune-concurs de la Kanal d care este în plină desfășurare în Republica Dominicană. Artista s-a întors în România accidentată la genunchi şi a fost nevoită să se deplaseze cu ajutorul cârjelor. Chiar și așa, solista nu a avut stare și în loc să se manajeze și să evite plimbările, ea a tot ieșit din casă.

Anda Adam şi-a încheiat forţat pariciparea la Exatlon, fiind prima concurentă eliminată din Echipa Faimosilor din cauza unei accidentări grave la picior. Ea a simțit din primul moment că incidentul îi va pune frâne în competiție.

“Atunci când m-am accidentat am știut că nu voi mai putea participa, dar am sperat că totuși nu este ceva grav și îmi pot reveni dacă am parte de rapaus. Am mai fost operată la piciorul stâng și mama mea, înainte să plec la Exatlon, mi-a spus să am grijă cu piciorul la care sunt operată. În momentul în care m-am accidentat, nu m-am gândit decât la vorbele mamei mele. Atunci am știut că gata, asta a fost pentru mine Exatlon! Știu că toți cei care mă iubesc și ne privesc acum au înțeles că pentru mine este foarte greu, că m-am accidentat destul de grav și că nu m-ar fi ajutat dacă m-ar fi votat să rămân în competiție. Trebuie să plec de urgență în țară pentru a mă opera la picior”, a spus Anda Adam, cu ochii în lacrimi.

Artista a fost aşteptată la aeroport de soţul ei, Sorin, şi fiica lor, Evelin. dar şi de numeroşi fani care au încurajat-o.

Competiția continuă pentru cei rămași în Republica Dominicană. Show-u poate fi urmărit de sâmbătă până marți, de la ora 20:00, la Kanal D!

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0