ALTO 4 YOU – O Experiență Estetică Dedicată ȚIE

ALTO 4 YOU – O Experiență Estetică Dedicată ȚIE

Poate fi o provocare să găsești un tratament de estetică facială sau remodelare corporală care să funcționeze pentru tine așa cum te-ai aștepta. Acest lucru este normal, deoarece cu toții avem un fond genetic și un metabolism diferit, dar și motivații diferite atunci când pășim într-un centru de estetică.

 

ALTO Aesthetic Studio este specializat în terapii avansate de estetică facială, remodelare corporală și epilare definitivă și îți oferă în exclusivitate o soluție completă, personalizată și convenabilă – ALTO4YOU. Cum funcționează? Se pleacă de la problematicile specifice și așteptările tale personale și se întocmește un plan terapeutic complet, integrat, față și corp în ansamblu. Costul acestuia se ajustează folosind o grilă de discounturi relativ la valoarea totală, între 25 și 40%, ceea ce te pune în poziția de a obține un pachet adaptat nevoilor tale la un preț convenabil, fără vânătoarea obositoare de oferte și pachete care îți folosesc mai mult sau mai puțin.

 

Simona Mititelu, owner ALTO Aesthetic Studio :ALTO 4 YOU este orientat pe rezultat: un serviciu 100% personalizat, având ca punct de plecare scanarea corporală STYKU și analiza detaliată a dermului cu VECTRA H2, oferite ca bonus la constituirea pachetului. Planul de terapii se etapizează și se ajustează lunar, în funcție de rezultatele constatate în cadrul sesiunilor de evaluare și de targetul propus inițial, până la punctul de stabilizare, de unde o întreținere minimală, tot personalizată, permite menținerea rezultatelor.

 

Specialiștii centrului nostru se bazează pe echipamente high-end pentru terapii de rejuvenare și lifting facial sau corporal, proceduri anticelulitice, de slăbire localizată și tonifiere, dar și de epilare definitivă laser, pentru a identifica cel mai eficient plan de terapii care să livreze rezultatele dorite în cazul tău.”, spune Simona Mititelu, fondatoarea ALTO Aesthetic Studio.

 

Situat într-o zonă rafinată a Bucureștiului, într-un ambient luxos și cu o echipă pregătită să înteleagă și să răspundă nevoilor și exigențelor tale, ALTO Aesthetic Studio este dotat cu cele mai eficiente tehnologii de Estetică Facială și Remodelare Corporală:

  • Radiofrecvența Fracționată Sylfirm: cea mai eficientă terapie de retexturizare a dermului și de lifting nechirurgical, care se bazează pe livrarea energiei direct în derm, la adâncimea optimă pentru fiecare din condițiile tratate.
  • Hidrodermabraziunea Hydrafacial: garanția unei curățări profunde fără lezarea dermului, prin tehnologie patentată și soluții eficiente cu ingrediente active în concentrații optime, adaptate fiecărui tip de ten.

 

  • Dermapen MST: constă în livrarea în profunzime, prin micro-canale, a substanțelor active care susțin și intensifică procesele naturale de refacere celulară stimulate de acțiunea micro-acelor, cu rezultatele spectaculoase pe diferite direcții- rejuvenare și liftare, tratare cicatrici și pete pigmentare, în funcție de serurile folosite.

 

  • Intraceuticals: are la baza moleculele speciale de acid hialuronic Intraceuticals care sunt deosebit de mici și pot pătrunde astfel direct în dermul profund, unde au efecte benefice imediate asupra pielii.

 

  • VelaShape III: utilizeaza 4 tehnologii eficiente în remodelarea 360°, de la radiofrecvența bipolară și lumina infraroșie, pentru a obține o diminuare rapidă și eficientă a celulitei, la masaj mecanic cu role și pulsații cu vacuum.

 

  • Endermologie LPG Alliance: Endermologia LPG îți grăbește metabolismul adipocitelor, determinându-le să ardă mai repede printr-un masaj anticelulitic profund.

 

  • Radiofrecvența Dalyance: este un echipament extrem de versatil, care are manipoli dedicați atât terapiilor faciale de rejuvenare și skin tightening, cât și celor corporale de slăbire localizată cu ultrasunete și radiofrecvență, care și stimulează producția de colagen și elastină de la nivelul pielii.

 

  • Presoterapie Adagyo: Camerele pneumatice încorporate în costumul dedicat permit stimularea sistemului limfatic și intensificarea drenajului, esențial în perioadele de slăbire pentru eliminarea accelerată a grăsimilor reziduale.

 

  • Biostimulare Ultratone Excel-Pro: Biocurenții emiși de Ultratone  sunt modulați la fel cu cei ai sistemului nervos. Aceștia îți stimulează mușchii și duc la eliminarea celulelor de grăsime pe cale naturală.

 

“Un pachet personalizat ALTO 4 YOU este de două ori avantajos: ca eficiență și cost. Fiind construit pentru tine, este cea mai eficientă formulă din punct de vedere rezultate. Iar prețul este stabilit pe baza un algoritm de discount aplicat la valoarea însumată a terapiilor, între 25% și 40%. În plus, fiecare pachet ALTO 4 YOU  include două sesiuni de Diagnoză Estetică: cea inițială, pe baza căreia se construiește planul personalizat propus și cea de încheiere, pentru măsurarea rezultatelor.” adaugă Simona Mititelu.

 

Programează-te pentru o sesiune de evaluare și diagnoză cu specialistul în estetică. Acesta îți va propune un plan terapeutic personalizat, etapizat, ale cărui rezultate le va monitoriza prin reevaluări periodice, asigurându-se că beneficiezi atât de răsfățul, cât și eficiența experienței ALTO Studio.

Detalii pe larg găsești și pe website-ul ALTO: https://alto-studio.ro/remodelare-360.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0