Irina Nicolae, ex-A.S.I.A, a devenit mămică în secret!

Irina Nicolae, ex-A.S.I.A, a devenit mămică în secret!

Acum este pe deplin împlinită! Irina Nicolae (40 de ani), fostă membră în trupa ASIA şi soţia preşedintelui Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer (61 de ani), a născut o fetiţă. Evenimentul a avut loc în cea mai mare discreție la o clinică din Viena.

În familia Irinei Nicolae e bucurie mare! Fosta cântăreaţă a născut la 2 februarie prin operație cezariană, la Viena, o fetiţă care va primi numele de botez Scarlett-Maria. Bebelușul a măsurat la naștere 52 de centimetri și a cântărit 3250 de grame, motiv pentru care a primit nota maximă din partea medicilor. Naşterea a decurs fără probleme, iar Irina și fetița se simt foarte bine.
„Fata cu codiţe“ din trupa ASIA formează un cuplu cu omul de afaceri Marius Vizer de 13 ani, cu care s-a căsătorit la fel de discret în 2015, la Budapesta.

„Mă simt un om iubit, norocos şi împlinit, din tablou mai lipseşte doar un copil, pe care sper să-l avem cât mai curând“, declara Irina în urmă cu trei ani. Acum, dorința ei s-a îndeplinit.

Irina Nicolae a făcut parte din ASIA, una dintre cele mai îndrăgite trupe muzicale ale anilor 2000. Numele trupei provine de la cele patru cântăreţe din „formula“ iniţială: Anca, Sorana, Irina şi Anemona. După cinci ani de succes, Irina a ales să se desprindă de colegele ei, pentru a-l urma peste hotare pe Marius Vizer. În 2006, s-a destrămat şi formaţia, dar fetele şi-au continuat cariera muzicală.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0