Sprâncene care nu au nevoie de machiaj! Procedura fir cu fir, în vogă!

Sprâncene care nu au nevoie de machiaj! Procedura fir cu fir, în vogă!

Trendurile sau preferinţele personale ne fac, în foarte multe cazuri, să nu fim mulţumite de forma actuală ori de densitatea sprâncenelor noastre. Deşi au o importanţă deosebită pentru un chip armonios, nu multe dintre noi ne putem bucura de sprâncene dese, pline şi pensate corect. Atunci când gelurile transparente şi colorate, pudrele, creioanele ori fardurile nu ne mai pot ajuta să obţinem ceea ce natura nu ne-a dăruit, apelăm la specialişti.

Ce aţi spune dacă aţi afla că sunteţi… la o programare distanţă de sprâncenele la care aţi visat dintotdeauna? Expertă în demopigmentare, cu multe concursuri câştigate pe domeniu, Ana-Maria Buşcu, fondatoarea salonului Magic Beauty Concept Bucureşti, vă prezintă una dintre cele mai populare şi inovatoare tehnici prin care obţineţi sprâncenele perfecte: procedura fir cu fir.

 

CUM SE REALIZEAZĂ MICROPIGMENTAREA FIR CU FIR

Tehnica fir cu fir este recunoscută drept procedura cu cel mai natural şi mai discret efect, atunci când vorbim despre transformarea sprâncenelor. Prin intermediul ei, tehnicianul reuşeşte să construiască fire de păr, acolo unde ele nu există. Calitatea tatuajului, naturaleţea liniilor trasate, dar şi culoarea pigmentului sunt aspectele esenţiale de care un expert ţine cont, pentru a obţine rezultatul potrivit.

 

Tehnica se foloseşte de prigmenţii cosmetici medicali, care sunt introduşi cu ajutorul aparatului electric, în straturile superioare ale pielii. Vorbim despre o procedură care necesită o anestezie locală, pentru diminuarea disconfortului.

„Culoarea sprâncenelor este mai intensă imediat după terminarea procedurii, urmând să scadă puţin în intensitate în următoarele zile, dar nu este nimic îngrijorator, astfel nuanţa va părea mai naturală ulterior.”

Culorile speciale, tehnicile de lucru deosebite, acele concepute pentru o astfel de procedură, toate pot crea şi un uşor efect de lifting al sprâncenelor. Dacă optaţi pentru un plus de volum, atunci specialistul se va orienta către o combinaţie de nuanţe, care va da impresia de sprâncene bogate.

 Procedura are nevoie, în general, de două şedinţe. Tatuarea efectivă poate dura chiar şi două ore, căci vorbim despre o tehnică migăloasă. Pigmentul introdus în piele rezistă vreme de până la trei ani, ulterior, va fi nevoie să reveniţi la salon pentru refacerea procedurii.

 

ESTE PROCEDURA PERFECTĂ ŞI PENTRU MINE?

Aţi sesizat rezultate încurajatoare la prietenele voastre, însă vreţi să ştiţi dacă tehnica fir cu fir este potrivită şi pentru voi? Ana-Maria Buşcu a realizat o scurtă listă, pentru a afla în ce cazuri se recomandă pigmentarea prin această procedură: „În general, optăm pentru această tehnică în cazul clientelor care au sprâncene extrem de rare sau foarte deschise la culoare. De asemenea, tot ea se foloseşte şi dacă aveţi semne ori cicatrici pe care vreţi să le acoperiţi. Dacă în mod natural sau din cauza pensatului în exces aţi ajuns să nu mai fiţi mulţumite de forma sprâncenelor voastre, şi atunci puteţi apela la pigmentarea fir cu fir.”

 

CE RECOMANDĂRI EXISTĂ DUPĂ PROCEDURĂ

Pentru că vorbim despre o intervenţie estetică, micropigmentarea de acest tip necesită o îngrijire specială,  care garantează o durată mai lungă a rezultatului. Odată realizată, tehnica fir cu fir are nevoie de folosirea regulată a unei creme speciale, pe care o veţi primi de la salon. Este recomandat să evitaţi o perioadă efortul în exces sau orice altă activitate care generează transpiraţie intensă. Solarul, sauna sau expunerea la soare sunt şi ele de evitat imediat după procedură.

Perioada de vindecare se poate întinde pe două săptămâni.

 

CÂT DE IMPORTANTĂ ESTE FORMA SPRÂNCENELOR

Sprâncenele pot scoate în evidenţă cele mai frumoase trăsături sau, din contră,  le pot urâţi dacă sunt prea groase ori prea subţiri. Ele ne pot îndulci chipul şi sublinia privirea, tocmai de aceea trebuie să fim extrem de atente înainte de a alege procedura care să ne aducă rezultatele dorite:Alegeţi metoda micropigmentarii sprâncenelor fir cu fir doar după ce v-aţi informat foarte bine asupra acestei proceduri inovatoare. Culoarea şi forma sprâncenelor trebuie să fie în concordanţă cu nuanţa părului, a ochilor, a feţei şi chiar cu personalitatea voastră. Înainte de a alege o nuanţă este bine să vă consultaţi şi cu esteticiana, pentru a fi sigure că faceţi alegerea potrivită.”

Dacă analizaţi forma chipului, vă veţi putea orienta mai uşor către o formă pe care să nu o regretaţi. Astfel, dacă aveţi faţa rotundă specialiştii în frumuseţe recomandă arcul înalt, ca formă corectă a sprâncenelor. Cele care au chipul în formă de inimă ar trebui să se orienteze către o formă rotunjită. În cazul feţei pătrate se recomandă un pensat care să definească extrem de bine sprâncenele, căci aveţi nevoie de o îndulcire a trăsăturilor puternice. O faţă ovală, aromnioasă, se potriveşte perfect cu sprâncene în unghi, dar nu prea ascuţit.

“Alegeţi pigmentarea sprâncenelor fir cu fir dacă vreţi să aveţi un look mai natural. Apoi aplicaţi un machiaj care să vă pună în valoare trăsăturile faciale şi     completaţi-l cu accesorii îndrăzneţe, care să vă scoată din anonimat.”

 

 

         

Având în vedere că este o procedură care vă schimbă dramatic înfăţişarea, iar  rezultatele sale sunt pe termen lung, alegerea specialistului potrivit este esenţială. Cu numeroase trofee câştigate de-a lungul vremii, cu sute de cliente mulţumite şi cu o experienţă vastă în domeniul dermopigmentării, Ana-Maria Buşcu pictează artă pe chipurile clientelor, prin intermediul celor mai populare proceduri de înfrumuseţare.

Pentru a fi la curent cu toate noutăţile, dar şi pentru a urmări rezultatele procedurilor realizate de Ana-Maria Buşcu, vă invităm pe pagina de Instagram a expertei în dermopigmentare: https://www.instagram.com/micropigmentare.anamariabuscu/, dar şi pe site-ul oficial al salonului pe care l-a fondat: https://magic-beauty-concept.ro/

         

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0