Oamenii nu apar accidental în viața noastră! Astrologul explică cum se întâmplă

Oamenii nu apar accidental în viața noastră! Astrologul explică cum se întâmplă

Nimic nu este întâmplător în viață, cu atât mai puțin persoanele noi care apar și ne dau planurile peste cap. Astrologul vedic, Roxana Lușneac, mărturisește că ceea ce s-a petrecut și relațiile pe care le avem nu sunt rodul întâmplării, ci există o forță în ele. Această forță este secretul magnetului inimii dumneavoastră, care acționează dincolo de aspectul fizic, educație, vârstă, limbă și stare materială. Această forță acționează că un magnet care are grijă să vă simțiți atrași sau respinși de anumite persoane sau situații, să reacționați sau nu.

Noi atragem oamenii cu care stabilim contacte ulterioare

„Fiecare om care se apropie de dumneavoastră și vă influențează emoțional, într-un fel sau altul, a fost atras în proporție de 80% de forța magnetului dumneavoastră interior și 20% de anumiți factori externi”, punctează Roxana Lușneac pe blogul personal.

Astroloaga a explicat și motivul pentru care mai devreme sau mai târziu fiecare dintre noi am experimentat aceste trăiri în viața noastră.

„Priviți omul cu care aveți o relație sau amintiți-vă de ultima relație! Sentimentul de afecțiune nu este singurul motiv pentru care l-ați găsit. Această persoană are sau a avut ceva după care tânjiți de mult sau are ceva familiar pentru dumneavoastră și care vi se aseamănă…sau chiar ambele. În plus, are însușiri atât de deosebite de ale dumneavoastră, încât constituie un motiv permanent de conflicte. Și, există un sens mult mai profund pentru întâlnirea voastră; acest om vă va ajută să gășiți răspunsuri la două dintre întrebările fundamentale: Cine sunt? și Ce este dragostea?”, mai spune astroloaga.

Fiecare contact cu alt om are un sens

Este bine de reținut că atunci când legăm prietenii noi de fapt viața noastră capătă următoarele sensuri:

– Întărim ceea ce există deja;

– Completăm ceea ce lipsește;

– Evidențiăm diferențele;

– Ne este de folos la autocunoaștere.

„Ceea ce simțiți și modul în care simțiți vă determină Charisma. Atrageți oamenii care caută exact așa ceva, chiar dacă din alte motive. Există magnet masculin sau Charismă masculină și magnet feminin sau Charismă feminină. Secretul acestor magneți este o cheie foarte valoroasă pentru orientarea în găsirea unui partener și în viața de cuplu. Fiecare bărbat are în sine părți feminine și fiecare femeie poartă elemente masculine. Sunt considerate preponderent feminine: sensibilitatea, preocuparea față de alții, empatia, diplomația; iar preponderent masculine: logica, dominația, spiritul de acțiune, rațiunea”, mai spune astroloaga.

Specialista remarcă și faptul că în viață atât bărbatul, cât și femeia caută, inconștient, să devină ”un întreg”. Nu există bărbat care să aibă exclusiv însușiri masculine și nici femeie cu trăsături de caracter exclusiv feminine. La majoritatea oamenilor, acest raport variază de la 60/40 la 70/30.

„În funcție de cât considerați ca fiind părți masculine sau feminine în magnetul dumneavoastră, veți influența mai mult sau mai puțin gradul de masculinitate sau feminitate al partenerului pe care îl atrageți. Nu ceea ce faceți, spuneți sau cum vă îmbrăcăți, ci felul în care vă simțiți reprezintă cheia pentru Charismă masculină sau feminină emanată de magnetul inimii dumneavoastră. Iubirea este cea mai puternică forță magnetică din Univers și fiecare om întâlnit îți este învățător”, explică Roxana Lușneac.

Astroloaga concluzionează că sensul profund al fiecărei întâlniri este mereu același pentru ambii oameni, acela de a progresa și de a afla mai multe despre ei înșiși și despre ceilalți.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0