Kendrick Lamar a debutat în actorie. Joacă într-un serial

Kendrick Lamar a debutat în actorie. Joacă într-un serial

Rapperul Kendrick Lamar a schimbat registrul. Artistul a debutat în actorie în serialul „Power”, difuzat de reţeaua Starz, cu 50 Cent în rol principal. Lamar a apărut în ultimul episod al serialului, difuzat săptămâna trecută, interpretând rolul unui om al străzii, care încearcă să îi vândă personajului lui 50 Cent vouchere în faţa unui local.

Prietenia cu 50 Cent i-a adus rolul

Courtney Kemp, creatoare şi producătoare a serialului, a declarat pentru Associated Press că prietenia dintre Lamar şi 50 Cent a dus la această colaborare. „Este talentat, foarte talentat. Vreau să spun că este o transformare totală. Nu este o versiune a lui Kendrick Lamar pe care o ştiţi. Aşa că este foarte interesant”, scriu cei de la Rolling Stone, conform News.ro.

Cine e Kendrick Lamar

Kendrick Lamar Duckworth, născut pe 17 iunie 1987, în California, şi-a început cariera în 2003 şi a colaborat, între alţii, cu Dr. Dre, J Cole şi Snoop Dogg. Discografia sa cuprinde, în prezent, patru albume de studio. Discul „To Pimp a Butterfly” (2015) a primit 11 nominalizări la premiile Grammy şi a fost recompensat cu cinci trofee la gala din 2016. Cel mai recent album, „Damn”, a fost unul dintre cele mai de succes ale anului 2017, fiind premiat, între altele, cu Grammy şi Pulitzer.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0