Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique cu ajutorul melodiei în care l-a umilit

Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique cu ajutorul melodiei în care l-a umilit

Shakira a vorbit din nou despre despărțirea de Gerard Pique, care a avut loc în vara anului trecut.

În cadrul emisiunii „The Tonight Show”, artista a cântat melodia prin care l-a umilit pe fostul fotbalist.
Shakira a apărut la emisiune împreună cu Bizarrap, unde au vorbit despre melodia pe care au lansat-o împreună. Cântăreața mărturisea recent faptul că unul dintre băieții săi au convins-o să ai aibă o colaborare cu Bizarrap. Shakira a relatat pentru Jimmy Fallon că melodia a fost „o modalitate sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile”. La TV, vedeta a vorbit și despre despărțirea de Gerard Pique și recunoaște că a avut un an foarte greu după separare.

 

Shakira a relatat că a reușit să se vindece în urma despărțirii de tatăl copiilor ei și a declarat că melodia lansată în colaborare cu Bizarrap a ajutat-o să treacă peste dezamăgire.

„A fost de necrezut să simt reacția atâtor oameni. Cred că oamenii se conectează cu adevărat cu muzica atunci când este reală și autentică, vine dintr-un loc real. Chestia cu acest cântec este că a devenit un fel de imn pentru atât de multe femei. Am avut un an foarte greu după despărțire și scrierea acestui cântec a fost foarte importantă pentru mine. A fost o modalitate sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile. După ce am scos acest cântec, am simțit nu numai că am avut fani, ci și o mulțime de femei care au trecut prin aceleași lucruri, care gândesc așa cum gândesc eu, simt așa cum simt eu și care au trebuit să suporte atât de mult, așa cum a trebuit să fac și eu”.

 

Citeşte întreaga ştire: Shakira a trecut peste despărțirea de Gerard Pique cu ajutorul melodiei în care l-a umilit: „A fost o modalitate sănătoasă de a-mi canaliza emoțiile”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0