Dulcinella inaugurează încă o cofetărie în județul Neamț!

Dulcinella inaugurează încă o cofetărie în județul Neamț!

Succesul brand-ului Dulcinella nu cunoaşte limite! Cel mai mare lanţ de cofetării artizanale de peste Prut inaugurează la început de decembrie 2021 o nouă locaţie. După patru deschideri succesive în Bucureşti, acum Dulcinella se concentrează să îşi extindă reţeaua din nordul ţării. A treia locaţie din judeţul Neamţ îşi deschide porţile, pentru cei care vor să savureze dulciuri cu gust de poveste.

 

CE VĂ PREGĂTEŞTE PRIMA COFETĂRIE DIN ROMAN

Al 53-lea magazin de pe harta Dulcinella vă aşteaptă de pe 4 decembrie 2021 în Roman, pe strada Dobrogeanu Gherea. Este a treia locaţie din judeţul Neamţ, după cea din Târgu Neamţ şi cea din Piatra Neamţ.

În noua cofetărie, experţii gustului Dulcinella vă pregătesc torturi pentru cele mai frumoase petreceri, prăjituri şi plăcinte dulci ori sărate, la care să apelaţi indiferent de ocazie, dar şi fursecuri, biscuiţi şi cornuleţe, pentru momentele simple de răsfăţ. Toate sunt preparate după reţete tradiţionale ori originale, în laboratoare proprii, din ingrediente alese cu grijă.

Magazinul este conceput în aşa fel încât să găsiţi aici inclusiv cadouri savuroase: colecţii de ceaiuri şi bomboane delicioase. În plus, experţii Dulcinella v-au pregătit şi o selecţie de băuturi fine, etaloane cu gusturi catifelate, care vă pot acompania cu succes orice eveniment.

 

CADOU DE INAUGURARE PENTRU CLIENŢI

Pentru că Dulcinella răsplăteşte loialitatea, noul magazin vine şi cu o surpriză pentru clienţii care ajung aici în perioada imediat următoare. De pe 4 decembrie 2021, ziua inaugurării, şi până pe 6 decembrie 2021, sărbătoarea lui Moş Nicolae, cumpărăturile de 70 de lei aduc iubitorilor de dulciuri un voucher de 35 de lei, valabil în toate magazinele Dulcinella, până la finalul acestui an.

 

DULCINELLA, UN BRAND CU ISTORIE

Universul Dulcinella, al cărui ambasadori sunt artişti de renume precum Cleopatra Stratan, Paula Seling şi Ion Paladi, a prins gust în urmă cu 15 ani, peste Prut, în Chişinău, din dorinţa unor specialişti într-ale dulciurilor de a face artă din ingrediente. Calitatea şi atenţia pentru detalii au reprezentat atunci, cum reprezintă şi acum, filosofia pe baza căreia funcţionează Dulcinella.

Din 2019, brand-ul de delicii a ajuns şi în România, aici unde a inaugurat deja zeci de locaţii. Astăzi, Dulcinella este mai mult decât un spaţiu de răsfăţ: a făcut posibilă crearea unei „punţi dulci” între Basarabia şi România!

 

 

Gustul delicios se reinventează, aşadar, de pe 4 decembrie 2021, într-o nouă locaţie: în Roman, pe strada Dobrogeanu Gherea, la numărul 22, parter.

 Vă invităm pe site-ul Dulcinella, pentru a vă familiariza cu produsele pe care vi le-am pregătit: www.dulcinella.ro, dar şi pe Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutăţile din lumea noastră: https://www.facebook.com/dulcinella.ro/

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0